FOTO: Archiv Evy Krausové
Putování nejen o Velikonocích
9. 4. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Pivcová
9.4.2023 15:23
Takovéto cestování se zvířecím kamarádem by mi vyhovovalo, já totiž nerada jsem někde sama. S někým ve dvou nebo ve skupince více člověčích kamarádů se ale musí obvykle někdo více nebo méně druhým přizpůsobit, pes jde sám a ochotně s vámi. U moře jsem byla dvakrát, myslím však, že i u nás je stále dost hezkých míst, z nichž bych ještě mohla některá navštívit.
Eva Krausová
9.4.2023 14:03
Zuzko, vy máte výhodu, že žijete v pěkném prostředí a vlastně tak cestovat ani nemusíte. Já k životu cizinu nepotřebuji. Nikdy jsme ani s rodiči nebyli u moře a vůbec mi to nechybí. Naopak ta úmorná vedra, co bohužel bývají i zde nemusím. Požehnané Velikonoce přeji.
Zuzana Pivcová
9.4.2023 13:15
Je moc pěkné, že takhle spolu obdivujete krásy domova, bez potřeby užívat si ciziny. Fandím vám oběma.
Eva Krausová
9.4.2023 10:51
Honzo, já také některé kraje neznám osobně. Autem by se lépe cestovalo. Ač taková jízda vláčkem na Moldavu lesem je kouzelná, doporučuji. I Krušné hory jsou čímsi zvláštní, jiné. Možná proto, že nejen v názvu mají slovíčko krušné.
Eva Krausová
9.4.2023 10:42
Hani, nová vyhlídka na Resslu je pěkná, ač pro mě je lepší vyhlídka na Hněvíně a pod Hněvínem. Ale zase v lese je lepší procházka. Doufám, že se uvidíme, až v našem kraji budeš.
Blanko, i mě se líbí fotky s rozkvetlými stromy u kostela. Člověk v té růžové kráse zapomene na všední starosti.
Soni, Robin je malý, ušatý rošťák, radostněji se mi s ním cestuje. Ano, je tu hezky, jen tu krásu umět vnímat. I Vám přeji klidné svátky jara.
Aleno, doba Covidu mnohým pomohla k poznávání naší vlasti, no já ji mám ráda i bez Covidu. Tady jsem doma, ne v zahraničí.
Margarito (máte hezké, nevšední jméno), není třeba závidět Hněvín (ač doporučuji), všude je něco nevšedního k vidění, jen se rozhlédnout a cestovat.
Margita Melegova
9.4.2023 09:35
Zdravim dva tulaky a porad zavidim ten vyslap na Hnevin i to dalsi toulani, pekne pocteni, krasne fotky, at Vam to spolu slape dal a pridate nove fotky i zazitky, dekuji.
Alena Velková
9.4.2023 09:33
Robin je fešák :-) Máte pravdu, u nás je krásně...nám k poznávání naší vlasti paradoxně hodně pomohl kovid...každý den jsme si s mužem dělali nějaký výlet a bylo to moc fajn.
Soňa Prachfeldová
9.4.2023 09:10
Moc hezké povídání a fotky jsou parádní, Robin je na nich roztomilý. Máme hezký kraj, jen otevřít oči a podívat se. Evo hezké svátky a ještě hezčí výlety přeji.
Blanka Lazarová
9.4.2023 09:00
Evi, moc pěkné putování. Máš bezva parťáka Robina. A fotky taky pěkné, hlavně před kostelem- ty rozkvetlé stromy, nádhera. Les Ressl taky krása. Tak ať vám to spolu pěkně šlape. :-) a haf pro Robina
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA