Ilustrační foto: Pixabay
O seniorské spokojenosti
5. 4. 2023Hodně se teď mluví o důchodcích, o valorizaci důchodů, která ze zákona měla být, ale kvůli nedostatku financí bude trochu jinak. Nejen od vlády, ale i od mladých mohou senioři slyšet, že je jich více než těch na důchody přispívajících.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Stanislava Honcová
5.4.2023 09:13
Mně se článek moc líbí. Každá mince má dvě strany. Je dobré umět vidět obě dvě a neztrácet radost a chuť do života.
Eva Klímová
5.4.2023 09:13
Hezky napsáno , mám to také tak , peníze budou - my nebudem , pro někoho je sklenice poloplná , pro někoho poloprázdná , když není zdraví , ani miliony nepomůžou . Žít v pohodě dokud to jde - o tom to je . Věci které nemohu změnit neřeším .
Hana Rypáčková
5.4.2023 08:41
Ano, umíme se uskromnit. Člověk potřebuje peníze k udržení svého života. A když májen o něco víc, už je to důvod k radosti. Jiří, znám jen : "...vyběhla bříza běličká , na palouk jako kozička.."
Jiří Dostal
5.4.2023 08:27
:-) Ano, se Stěpanem Ščipačovem - Nač přít se, věk nepřežije/ verš blyskavý a zářící,/ jejž neskromně a domýšlivě/ pro věčnost píší básníci.// Tam mrtvé prázdno bez ozvěny,/ tam bolest, radost, všechen cit./ Já tou slokou jsem okouzlený,/ bez ní už nám dnes nelze žít... :-)
Jitka Caklová
5.4.2023 08:15
Píši za sebe, neplánuji, nečekám AŽ o mně vláda rozhodne, AŽ budu moci to či ono, to bych se nemusela také dočkat. Žiji přítomností, tady a teď. Počasí není můj velitel, můj velitel je podstata mého bytí. Od 1. 1. letošního roku mám na koloběžce najeto 520 kilometrů. Svůj život mám ve své moci ♥♥♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA