Pohádková babička Libuše Křapová: Veškeré chmury zaháním psaním
Paní Libuše Křapová. FOTO: Anna Čípová

Pohádková babička Libuše Křapová: Veškeré chmury zaháním psaním

2. 4. 2023

Nejdříve komplikovaný a psychicky náročný rozvod, pak úmrtí druhého manžela. Vždy, když jí bylo nejhůře, začala psát. Má za sebou již osm titulů, zejména pohádek pro děti. Teď má rozepsánu i detektivku.

aktivní senioři rozhovor
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 45 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Ženatová
Milá Libuško*, i já jsem moc ráda, že jsem Tě osobně poznala. Přeji Ti ze srdce moc a moc dalších literárních úspěchů, mnoho optimismu a splnění dalších zajímavých snů ♥
Hana Práglová
Libuško, jsem ráda, že tě znám!!!
Jaroslava Handlová
Zajímavý rozhovor. Libuš, přeji Ti i nadále hodně inspirativních podnětů k Tvé literární činnosti, spokojené soužití s partnerem i správnou míru adrenalinu a ať se Ti daří, co si zamaneš. Nic nevzdávej.
Libuše Křapová
Ali T., ten příběh pro Martina vyšel také - v knize Letí tady drak :-)
Irena Mertová
Líbo, tvoje knížky se mi moc líbí, zatím jsem stihla přečíst jen 2, ale další mám stažené ve čtečce. Baví mne moc, i když jsem dospělá. Na detektivku se fakt těším - jsem zvědavá, jak si někdo tak laskavý a vlídný jako ty poradí se zločineckým uvažováním. :-) Přeji ti, aby se ti život dál dařil, zdraví sloužilo vám oběma a tvoje knížky aby si našly co nejvíce čtenářů! Ty pro děti jsou podle mne přesně to, co by měly dnes děti číst a co by se jim mohlo líbit, nemusí přece konzumovat jenom samé překlady. :-)
Anna Potůčková
Za sebe jsem moc ráda, že díky Íčku jsem pohádkovou Libušku poznala. Jeto skvělá ženská, nezarmoutí a vzpomínám na chvíle, když jsme spolu strávily pár dnů na chatě v Hranicích. Libuško moc Ti přeji spoustu štěstí a lásky, hodně hodně zdraví a postupné plnění snů, které máš. Honzovy za tento rozhovor moc děkuji. A ještě dodám že knihu Rozlouskni oříšek máme doma také a brzy se do ní snad začte další vnučka, která je nyní v 1. třídě.
Alena Tollarová
Libuško, máš pestrý život a nic Tě nezlomí. Rozhovor s Tebou by si měli přečíst všichni fňukalové. Knížku Rozlouskni oříšek v papírové podobě máme, resp. odvezl si ji vnuk a zrovna nedávno si ji v batůžku ke čtení před spaním přivezla vnučka. Pro vnuka jsi napsala i příběh na přání Vyhraješ, Martine (https://www.matyldinopovidani.cz/vyhrajes-martine/), dneska je mu už 16 let. Přeji Ti do dalších let hodně zdraví, nápadů a zrealizovaných snů.
Marie Seitlová
Rozhovor se mu moc líbí a Libušku znám od začátku , kdy jsme se setkali v Lipnici i s jejím manželem na prvním setkani ička. Je příjemná a obdivuji její psaní. Její knihu mají i moji vnuci a moc se jim líbila. Přečetla jsem si ji i já a zaujala mě. Přeji ti hlavně zdraví, štěstí a radost a ještě mnoho nápadů .
Marie Měchurová
Tvoje knížka Rozlouskni oříšek přivedla naše vnuky ke čtení - už chodí dokonce do knihovny. Je dobře, že jsi v životě šťastná, že se díváš s optimismem na svět. Přejeme Ti oba s Mirkem hodně radosti ze života, štěstí a zdraví. Už se těšíme na tu detektivku !!
Libuše Křapová
Naďi, a jak jsme tam viděly Adonise, viď? Na to se nezapomíná :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%