Všechny fotografie: Vladislava Dejmková
Když vařím, tak s chutí!
31. 3. 2023Vařím často a ráda. Většinou jen pro sebe a svého muže. Někdy si myslím, že vlastně vařím proto, že jsem mlsná a ráda jím dobré věci. Jindy mě zase napadne, že dobré a čerstvé jídlo je to nejmenší, co mohu pro sebe a svého muže udělat.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
4.4.2023 23:36
Vlaďko, ráda jsem si přečetla opět Tvé recepty. Žádné složité, líbí se mi, že jsou rychlé a máš je moc pěkně nafocené.
Martina Růžičková
2.4.2023 19:45
Díky za zajímavé recepty. Jako vždy moc obdivuji super fotografie jídel. To je hodně těžká fotodisciplína. :-)
Marie Seitlová
2.4.2023 12:51
Vlaďko, u tebe bych si pochutnala, vše lákavé. Také mám ráda rychlé recepty, zapékané cukety nebo Hokaido také obdobně dělám, je to mňamka.
Taťana Veselá
1.4.2023 19:40
Krasne lákavé fotografie :) na obracene rizky se chystam uz dlouho, jen z kureciho masa, diky za inspiraci
Naděžda Špásová
1.4.2023 19:20
Paní Radlická, žádný apríl. Vím, co mi chutná, prostě preferuji jiná jídla, vy si klidně nechte chutnat, možná by bylo dobré doplnit si profil.
Zuzana Pivcová
1.4.2023 17:19
U mě by díky mým schopnostem asi převažovala "z nouze ctnost". Ale obrázky jsou lákavé.
Soňa Prachfeldová
1.4.2023 14:34
Vše vypadá náramně, obrácené řízky i cuketu dělám, zkusím i bramborovou pánev. Vlaďko jsi gurmán, mně to vaření moc nebaví někdy, ale mám ráda dobré jídlo a v restauraci by se vše přejedlo i ceny. Kdysi jsme si nechali dovážet obědy kvůli zahradě, ale za týden jsem už raději u sporáku vzdychala sama. To se nedalo jíst.
Jana Jurečková
1.4.2023 11:48
Děkuji za nabídku receptů. Já jsem si už vybrala - bramborovou pánev. Jednoduché jak facka a ve finále krásně barevné. Všechny suroviny mám, dokonce naše brambory i domácí klobásu.
Dana Puchalská
1.4.2023 10:30
Vlad'ko připravila jsi opravdové dobroty . Myslím že mnozí si určitě vyberou. Já mám veliké štěstí že vařit nemusím. U nás doma vaří manžel.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA