Všechny fotografie: Blanka Lazarová
Brněnské podzemí - vodojemy na Žlutém kopci
28. 3. 2023Brno, jak ho možná neznáte. Pro ty, které zajímá historie Brna, je tu velmi zajímavý fenomén a tím je brněnské podzemí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
8.10.2024 18:56
Panečku, a taková krása mi unikla. Díky za fotky i text, na který jste upozornila. Obojí mě potěšilo.
Hana Polednová
4.4.2023 18:52
Blani, díky za článek, hodně nového jsem se o Brně dozvěděla. Tohle je moc zajímavé.
Blanka Lazarová
31.3.2023 10:14
Ano, dívala jsem se. Zajímavé. Nejsem proti, ale myslím, že je třeba velmi citlivě zvážit, jaké akce a jak často tam pořádat.
Jana Hošková
30.3.2023 14:51
Krásný článek a krásný podzemní vodojem - škoda, že jsem tam nebyla, ani jsem vlastně o něm nevěděla ! To by ale byla škoda, kdyby se zničil ! Vždyť starověké podzemní vodojemy se zachovaly po celé Evropě od Římanů a my bychom si ho zničili? Ještě že existují rozumní lidé a nebojí se dát najevo svůj nesouhlas !
Libuše Heulerová
30.3.2023 14:43
Blani, super článek i fotky...tam se musím určitě podívat...díky!!!
Marie Měchurová
30.3.2023 12:59
Banko, zase jsem netrefila 5 hvězdiček, které si za svůj zajímavý příspěvek zasloužíš. Až budeme v Brně, určitě zavítáme. A kde žil ten krokodýl?
Soňa Prachfeldová
30.3.2023 10:38
To je úžasné, žasnu, co vše se v minulosti dokázalo tak precizně postavit.
Blanka Lazarová
30.3.2023 09:11
Paní Hano, chtěla jsem se podívat, ale fota tam nejsou. Asi jste neodklikla zveřejnění, takže to vidíte jen vy. Jinak nevím.
Eliška Murasová
29.3.2023 22:53
Blani, bezvadný a moc zajímavý článek. Krásné, zvláštní,to by opravdu stálo za to vidět.
Irena Mertová
29.3.2023 12:58
Moc zajímavé, fotky jak z nějaké temné adventury. To je dobře, že nedošlo k bourání. Aspoň k něčemu je někdy FB dobrý, kdyby se tak častěji dobré věci podařily...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA