Všechny fotografie: Elena Valeriánová
Místo mého srdce: Zlaté jezero, fotoreportáž
25. 3. 2023Jsou místa, kam se člověk pravidelně vrací a jsou taková, kam podruhé nezavítá. Místem mého srdce je malé slezské městečko severovýchodně od okresního města Jeseník, dvanáct kilometrů od obce, v níž bydlím, které má tak trochu pohádkové jméno. Zlaté Hory.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miluše Hasenohrlová
25.3.2023 19:10
Eleno, zajímavé a krátké povídání. Exceletní fotky. Jsi šikulka.:-)
Marie Novotná
25.3.2023 18:07
Zlaté jezero je zlaté,viděla jsem to, a ty máš to štěstí,že k němu máš blízko. Fotečky jsou kouzelné.
Marie Faldynová
25.3.2023 17:16
Krásné. Vůbec se nedivím, že se tam vracíte. A jsem ráda, že jste se podělila o všechny záběry s námi, kdo to mají do vašeho kraje daleko.
Jana Jurečková
25.3.2023 15:48
Na základní škole jsme tam byli na výletě, ale to už je dávno. Díky za vyprávění.
Marcela Pivcová
25.3.2023 15:36
Tuto část naší republiky bohužel jsem nikdy nenavštívila. Vaše fotky mi ji alespoň částečně přiblíží. Obdivuji také Vámi pořízené kvalitní fotografie letících ptáků, moje pokusy od Vltavy nebo jihočeských rybníků se nikdy nezdařily.
Jana Šenbergerová
25.3.2023 14:50
Eli, díky! Už jsme tam dlouho nebyli. Kdykoli jsme tam loni zavítali, nepotkali jsme ani ptáčka živáčka, jen kachny byly na nejvzdálenějším konci a od vody nás úspěšně dělila vysoká nepokosená tráva. Teprve začátkem týdne se tady začalo zelenat. Když jsem viděla potápky ve FD, nenapadlo mě, žes je fotila u nás. Paráda!
Marie Seitlová
25.3.2023 14:30
Eleno, krásné fotky a hlavně umíš se koukat a zachytit i momenty, které jiní nevidí. Počkáš si na příhodnou chvíli. Tak ti děkuj. Zlaté hory jsou krásné, vloni jsme se tam setkali i s Janou i Honzou.
Soňa Prachfeldová
25.3.2023 13:57
Elenko váš kraj je krásný, poprvé jsem se seznámila, když Majka dělala setkání íčka, pak loni v Karlově Studánce a okouzlil mě opět. A fotky prostě umíš!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA