Ilustrační foto: Pixabay
Vzpomínky na covid
20. 3. 2023Pomohl jsem mu ke štěstí, ale zákeřný vir ho v pouhých 53 letech usmrtil. Minulý rok skonal můj kamarád Vladan, dvoumetrový obr, ještě 14 dní před smrtí zdravý chlap plný života a síly, který desítky let s námi brouzdal česko-slovenskými horami.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Jurečková
21.3.2023 17:28
Smutný příběh. Vím, o čem píšete někomu prostě v životě nevýjde nic. Může být slušný, vzdělaný, pracovitý, kamarádský. Příjde domů a je sám. Pak se usměje štěstí, ale jen na chvíli, jakoby si ho nezasloužil! Některé věci nezměníme.
Marie Faldynová
21.3.2023 13:15
Jsou věci, které neovlivníme. Také u nás covid nepřežil sportovec, u kterého jsme to nečekali.
Miloslava Richterová
21.3.2023 07:58
Každý jsme jiný a to je dobře, nebo není ? Více tolerance, přátelé a bude na světě fajn.
Jiří Dostal
20.3.2023 21:43
:-) Žádný vtip, vážení! Pan Berka je známý emocionální kreativec, kterému se z citových výlevů vytrácí člověk. Prostě pozér... :-)
Miloslava Richterová
20.3.2023 19:55
P. Berko, to je tak, dnes se pod každým článkem diskutuje, někdo třeba zemře a pod tím je diskuse, zbytečná, no a lidi píšou blbosti, to nejde jinak napsat, než takto. Váš článek se mi líbí, i když je smutný. Někdo má potřebu být vtipný za každou cenu.
Lydie Jakubcová
20.3.2023 17:59
P. Jindrichu i ja patrim mezi Ty kteri prodelali tezky covid skoncilo to
pro me tragicky ja jsem prezila bohuzel jsem prisla o manzela zdravy chlap ktery se mi nevratil
zustala jsem upne sama...
Jindřich Berka
20.3.2023 15:15
Pane Dostál, děkuji za "rady". Asi nevíte co cítím o čem píši. To není o nekrologu, ale o lidském štěstí a neštěstí. Ani slohová práce. To jsou pane mé emoce, která vás stejně nezajímají. To je to co mě tady na některých lidech tady vadí. Zpochybnit, hledat chyby, ale nápad, to je to hlavní!!!!! Jindra
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA