Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Lázně Mšené - skvělá výhra
14. 3. 2023V úvodu děkuji všem z portálu I60, kteří dali hlas mému článku "Lázně v srdci Jeseníků." Díky tomu jsem vyhrála třídenní pobyt v Lázních Mšené pro jednu osobu. A jelikož moje vnučka zrovna oslavila osmnácté narozeniny, hbitě jsem objednala ještě jeden poukaz a vyrazily jsme.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
30.3.2023 16:17
Soni, hezky jsi představila malé a hezké lázně. Škoda toho počasí, ale i tak sis to s vnučkou užila a to je moc dobře.
Marie Novotná
15.3.2023 05:11
Lázně jsou malé,ale milé a moc hezké. Na prozkoumání okolí by bylo potřeba víc času a nějaká procedura k tomu? Co víc si přát. Fotečky se ti moc povedly. Je tam krásně. Zasloužíš si relax.
Alena Tollarová
14.3.2023 22:41
Mšené-lázně jsou od nás 15 km, jezdíme přes ně docela často. Ale loni v létě jsem si tam vyjela na výlet historickým Podřipským motoráčkem. Soni, zaslouženou výhru sis pěkně užila navzdory počasí, tělo potřebuje hýčkání a relax. :)
Martina Růžičková
14.3.2023 20:02
Je fajn, že jste si výhru mohla užít v milé společnosti. Moc se mi líbí fotky lázní i jejich okolí. :-)
Zuzana Pivcová
14.3.2023 18:34
Kdysi přede mnou tyto lázně velmi chválila má kolegyně z archivu, ale sama je vůbec neznám, ba dokonce ani dobře nevím, kde jsou. Ale je to. Soňo, hezké, být takhle pohromadě s vnučkou.
Miloslava Richterová
14.3.2023 14:10
Soni, děkuji za sdílení i za všechny ostatní články, nejen za ten výherní, které se vždy pěkně čtou :-)
Anna Potůčková
14.3.2023 14:08
Soni hezké fotky a je prima, že jste si to užily i přes nepřízen počasí. Mšené neznám, nebyla jsem tam.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA