Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Lázně Mšené - skvělá výhra
14. 3. 2023V úvodu děkuji všem z portálu I60, kteří dali hlas mému článku "Lázně v srdci Jeseníků." Díky tomu jsem vyhrála třídenní pobyt v Lázních Mšené pro jednu osobu. A jelikož moje vnučka zrovna oslavila osmnácté narozeniny, hbitě jsem objednala ještě jeden poukaz a vyrazily jsme.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
14.3.2023 14:06
Soni, hlavní je, že jste si to s vnučkou užily. V těchto lázních jsem byla dvakrát, jednou se spolupracovníky a podruhé s manželem. No a potřetí jsme se tam zastavili loni, když jsme jeli z Nového Jáchymova. Mám fotky u článku. Měj se moc hezky. :-)
Marie Měchurová
14.3.2023 14:02
Soni, už děláme hromádky, a po Tvém článku se těšíme ještě víc. Náš výlet jsme nazvali Po stopách Soni P. a Alenky T. Chystáme výlet na Říp, a na zpáteční cestě Roudnici nad Labem. Tam pojedeme přes Mělník, zpátky přes Děčín. To bude zase zážitků.
Helena Přibilová
14.3.2023 11:52
Lázně Mšené jsme navštívili loni na podzim s manželem a naší japonskou přítelkyní. Cílem této návštěvy byla nejen procházka těmito malebnými lázněmi, ale také prohlídka pavilonu Dvorana, který projektoval architekt Jan Letzel. Jak píše paní Hašková přede mnou, tento architekt je autorem budovy v Hirošimě, která v tomto městě jako jediná přestála atomový výbuch. Jan Letzel projektoval řadu jiných staveb v Japonsku a je tam známý a uznávaný do té míry, že se o něm učí i děti ve škole.
Jitka Hašková
14.3.2023 10:17
Jsou to velmi příjemné lázně, podporují pohyb. Architekt Jan Letzel je autorem budovy v Hirošimě, která jediná zůstala stát po atomovém útoku na konci 2. svět. války.
Vladislava Dejmková
14.3.2023 09:44
Do těchto lázní jezdívala moje maminka, jednou jsme ji tam i navštívili. Z té návstěvy mi utkvěl v paměti její spokojený výraz v tváři.
Blanka Lazarová
14.3.2023 09:07
Soni, bezva jste si užily nejen lázně, ale i samy sebe. A to je bezva. :-) :-) :-)
Věra Ježková
14.3.2023 08:47
Soňo, hezké fotky. Do Lázní Mšené jsme zavítali s Jendou na jednom z našich výletů.
Daniela Řeřichová
14.3.2023 08:09
Soňo, navzdory nepřízni počasí jste si s vnučkou užily pár dní pro sebe v pěkném prostředí lázní, kde jsem nikdy nebyla. Díky za sdílení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA