Všechny fotografie: Věra Ježková
Půvab ladných linií
15. 3. 2023Zvu vás do galerie Novoměstské radnice na výstavu nazvanou Doteky krásy dřeva. Své soustružnické umění na ní představují Jiří Chmelař a František Janda.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
15.3.2023 13:30
Dřevo obdivuji ve všech podobách, jako tělo stromů i již zpracované v užitkové i umělecké předměty. Díky, Věrko.
Naděžda Špásová
15.3.2023 13:02
Věrko, moc hezká výstava a ty věci ze dřeva jsou super. Bohužel je to trochu z ruky, ale tvoje pozvánka mi stačí. ******
Blanka Lazarová
15.3.2023 12:33
Věro, díky za zprostředkování. Já se do Prahy na výstavu nedostanu, tak aspoň virtuálně. Dřevo mám moc ráda, krásně voní. Na chalupě jsem ho ráda řezala i štípala a taky jsem chodila na brigádu do výroby nábytku. A jako správný chalupář jsem pomáhala třeba s dřevěnými obklady. Tak trochu mi to i chybí. Ale teď už jsem vrtačce i el. nástrojům dala vale. Nechám to radši těm mladším.
Alena Velková
15.3.2023 11:29
Tak to je opravdu nádhera...Mám zásobu fotografií z únorové dovolené na podobné téma, ale zatím se nedostavila inspirace k napsání článku. Díky za pobídnutí! A na tuhle výstavu určitě zajdu.
Jan Zelenka
15.3.2023 11:28
Dřevo je ušlechtilý materiál. Také mám nějaké dřevěné výrobky - misky, nebo dřevěné sošky zvířat. Je to pěkná dekorace. Věrko díky za hezkou ukázku!
Věra Ježková
15.3.2023 11:23
Danielo, děkuju. Myslela jsem na tebe. Bylo by zábavné, kdybychom daly článek obě. Taky tam chodím ráda a nějakou fotoreportáž jsem už zveřejnila. :-)
Daniela Řeřichová
15.3.2023 11:07
Věro, pěkné fotografie z výstavy, byla jsem, chodím na NR pravidelně. Dřevo je úžasný přírodní materiál.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA