Moderátor Country rádia Vít Pěkný. FOTO: Bohuslav Hruška
Vít Pěkný: Ve studiu je všechno na vás
11. 3. 202389, 5. To není nějaká tajná kóta, ale frekvence FM, na které můžete na Country rádiu slýchávat Víta Pěkného. Dlouholetý manažer a dealer různých automobilek loni z výkonného byznysu odešel a naplno se začal věnovat rozhlasu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Kuzelka
9.2.2025 10:25
Pozdrav skvělému a vynikajícímu člověku. Pamatuji si ho z Mazdy jako skvělého nadřízeneho který vše naučil. Vítku zdraví Honza Kuželka. kuzelkajan741@gmail.com
Martina Růžičková
12.3.2023 19:46
Jsem pravidelná posluchačka "Klidného rádia do neklidné doby", proto pana Pěkného znám. Má příjemný hlas. Pořad Tuláckou stezkou mám ráda, protože mě láká poznávání nových míst. Děkuji za zajímavý rozhovor. :-)
Jana Šenbergerová
12.3.2023 12:07
Občas si rádio pustím a když je naladěné Country rádio, poslouchám. Na pana Pěkného si počíhám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA