Moje setkání s chatbotem
FOTO: Vladislava Dejmková, AI generátory

Moje setkání s chatbotem

13. 3. 2023

Možná jste si všimli, že se v poslední době stále častěji objevují v médiích nejrůznější informace o umělé inteligenci. Často se skrývají pod zkratkou AI tj. zkratka z anglického pojmu “artificial intelligence”.

Hodnocení:
(5.1 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Irena Mertová
Díky za nesmírně zajímavý článek.
Vladislava Dejmková
Děvčata, jsem ráda, že i vás tyto věci zajímají. Dost jsem váhala, zda se mohu odvážit na stránky i60 s takovýmto typem přispěvků.
Jana Kollinová
Velice zajímavý článek. Nejen srozumitelně vysvětlená IA, ale oceňuji ukázky možností využití nových aplikací. Líbí se mi představa využití robotů IA s velice hezkými tvářemi, kultivovanými projevy, bez vulgarizmů, nadprůměrného IQ, EQ a nevím čeho ještě, v POLITICE. To jsem se nechala unést do sekce sci-fi. Mimochodem, Vlaďko, existuje nějaký algoritmus pro vyhodnocení úrovně inteligence robota? Něco jako měření IQ? Děkuji za inspirující příspěvek a těším se na další.
Alena Velková
Opravdu moc zajímavý článek a tohodle bych se chtěla ještě dožít: "Dovedete si představit, že třeba přijdete na poštu a tam se setkáte pouze s inteligentním robotem?" :-))
Blanka Lazarová
Vlaďko, pěkný článek. Oceňuji, že nám to dokážeš srozumitelně vysvětlit. Pořád je něco nového a musíme jít s dobou. Ale někdy je to s automatem v telefonu docela náročné. :-)
Daniela Řeřichová
Vlaďko, obdivuji tvůj široký záběr zájmů a schopnost srozumitelně přiblížit nová témata. Al je mezi námi již dlouho, osobně jsem se setkala s robotickou chirurgií i s různými virtuálními asistenty či robůtky v cukrárnách. Ale také mě zajímavá odvrácená tvář Al, možnost zneužití atd. Skvělé téma a díky, že se mu věnuješ a sdílíš s námi.
Hana Polednová
Vlaďko, od Tebe se člověk dozví takových informaci, díky. S virtuální asistentkou už jsem se několikrát setkala na telefonu. Určitě vyzkouším chatbota i to generování obrázků. Těším se na Tvé další články, kdy nás poučíš nabo naučíš něco nového.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%