Brněnská přehrada: Místo mého dětství a mládí
10. 3. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
24.3.2023 16:35
Brněnská přehrada je krásná*. Prožili jsme na ní v chatce dvakrát týdenní dovolenou i s dětmi - dokonce jsem ji i v mládí přeplavala. Ovšem nedokáži si představit, že bych na ní bruslila a prolomil se pode mnou led - to se mi stalo jen na malém rybníčku v rodné vesnici. Štěstí*, že jste dobře dopadli ♥
Alena Velková
11.3.2023 21:50
Horor naštěstí s dobrým koncem...Letos jsem v Luhačovicích viděla tatínka, jak během dost velké oblevy pouštěl na tající led malé dítě a sám stál od něj dost daleko na břehu... lidé mu chodili domlouvat...
Hana Polednová
11.3.2023 13:56
Příběh s dobrým koncem, ale nechtěla bych to nikdy zažít. Měli jste opravdu štěstí.
Zdenka Soukupová
11.3.2023 13:13
Cítím tu ledovou vodu na těle i tady doma u počítače. Brrrr, měli jste opravdu štěstí.
Jan Zelenka
10.3.2023 21:40
To je dost otřesná zkušenost. Jestlipak jste ještě někdy šli bruslit na led?
Zuzana Pivcová
10.3.2023 13:45
Když jsme se v mládí přestěhovaly do Týna, přecházely jsme zamrzlou Vltavu, přitom to tu bylo docela hluboké. Led byl opravdu silný, i když bruslit se na něm pro jeho hrbolatost moc nedalo. Dnes tu řeka vůbec nezamrzne. Ještě, že jste to tak dobře zvládli.
Naděžda Špásová
10.3.2023 10:57
To je to hlavní, že to dobře dopadlo a vyšli jste z toho bez úrazu. Taky jsem jako holka hodně bruslila, ale jen na rybníku, kde moc vody nebylo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA