Všechny fotografie: Jitka Mošovská
Písek a slunečný den
9. 3. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
9.3.2023 15:37
V Písku jsem byla několikrát, dokonce jsem tam týden pracovala, když se tam točil jeden seriálu. Asi se tam pojedeme podívat, až budeme v Blatné.
Zuzana Pivcová
9.3.2023 12:58
Těším se na letní návštěvu nábřeží s další tematickou výstavou uměleckých soch z písku. Děkuji.
Daniela Řeřichová
9.3.2023 11:48
Jitko, díky, žiješ v krásném historickém sídle. Do Šrámkova Písku jsme s manželem jezdili moc rádi.
Jan Zelenka
9.3.2023 11:37
Písek je nádhera a moje oblíbené město, kam jsem často zajížděl za obchodem. Večerní sklenka vína v kavárničce u starého mostu byla pohodová. Vaše fotky ve mně vyvolaly řadu vzpomínek.
Anna Potůčková
9.3.2023 10:35
Moc dobře si pamatuji tento most v době povodní, několikrát jej ukazovali v TV. V Písku jsem zatím nikdy nebyla a tak děkuji za alespon virtuální procházku, kterou jsi pro nás zaznamenala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA