Íčkařské májové setkání v Srbsku
FOTO: Hotel Elma

Íčkařské májové setkání v Srbsku

8. 3. 2023

Nejen na internetu, ale i v "terénu" jsou čtenáři portálu i60 aktivní. A tak tady máme další setkání našich příznivců (10. - 13. května), tentokrát v Srbsku. Nejedná se o zemi bývalé Jugoslávie, ale o obec v Česku na břehu řeky Berounky a na železniční trati mezi Prahou a Berounem.

čtenáři i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.9 b. / 36 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Štolbová
Lidičky a Honzo,zdravím a moc se na všechny těším. Ubytování máme zajištěné. ♥
Marie Nováková
Mám zamluvený 2-lůžkový pokoj - 1 místo volné - má někdo zájem?
Alena Velková
Ve středu 10.3. se na vás přijedu podívat a v noci se vrátím domů. Těším se na vás.
Helenka Vambleki
My máme rezervaci s Pinkáskama na čtyřku zajištěnou a včera(9.3.) už měli jen dva dvoulůžkové, jednolůžkové už vůbec, tak rychlo bystro, kdo se chce přidat, spojte se s někým, vždyť stačí, že se známe tady z webu!
Libuše Křapová
Jitko, už jsem to vzala zpět. Ale nehledala někoho Zdenka Soukupová?
Jitka Hašková
Marie Nováková zeptejte se Líby Křapové, píše, že má dvoulůžák a je na něj sama.
Marie Nováková
V hotelu mají již jen 2-lůžkové pokoje. Jedu sama - nemá některá z vás zájem se ke mně přidat?
Květuše Pinkasová
Vše je velmi lákavé, jsem jak ve snu a život je, ve zdraví, fakt krásný. Honza to umí ♥
Lenka Beláňová
Rezervaci mám potvrzenou ( 1lůžkový pokoj ) a již teď se těším.
Vladislava Dejmková
Mám rezervaci dvoulůžkového pokoje pro mě a L. Heulerovou.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%