Všechny fotografie: Eva Mužíková
Krajinou mého dětství
6. 3. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
7.3.2023 18:30
Vyrůstala jste v krásném kraji. Můj manžel jezdil jako kluk o prázdninách dlouhá léta do Osečné. Společně jsme pak strávili mnoho dovolených v blízkém Podvrší, Chrastné nebo v Hamru na Jezeře. Prohlížení vašich fotek jsem si moc užila. Znám i krásně opravenou papírnu v Útěchovicích.
Jitka Hašková
7.3.2023 11:26
Evi, děkuji za krásnou procházku. Mám ve Stráži kamarády a zase se k nim vypravím, až bude teplo.
Marie Ženatová
7.3.2023 06:16
Milá Evičko, díky za krásné fotografie Tvého dětství - je to skutečně překrásný kraj*
Helena Přibilová
6.3.2023 20:54
Paní Evo, ráda jsem se prošla krajinou Vašeho dětství. Vzpomínám, jak jsme s manželem před lety vystoupali na Ralsko, odkud se nám naskytl nádherný výhled.
Anna Potůčková
6.3.2023 20:46
Hezká procházka moc hezkou krajinou Tvého mládí. V reálu bych takovou procházku neodmítla.
Jan Zelenka
6.3.2023 12:46
Moc hezký kraj. Evo. Závidím všem podobné výlety, na které už nemám. A fotky máš pořád hezké.
Věra Ježková
6.3.2023 10:14
Evi, ráda jsem se s tebou prošla krásnou krajinou, kterou trochu znám. :-)
Naděžda Špásová
6.3.2023 10:00
Bertíku, to je paráda, tvoje couračky s pejsky jsou vždycky moc pěkné a fotky taky. Alena má pravdu, ten dům už to má za sebou.
Alena Tollarová
6.3.2023 08:13
Udělaly jste si hezký výlet. Dům Tvého dětství by potřeboval pořádnou injekci. Kostelíček jako rekreační chalupa? Co všechno je možné? Neuvažuješ o zopakování výletu za slunečného počasí? Pěkná krajina si o to říká.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA