Kočičí rodina
Všechny fotografie Věra Ježková

Kočičí rodina

5. 3. 2023

„Co kdybychom dali tátovi k narozeninám kočku?“ zeptala se mě asi před deseti lety dcera mého přítele Kateřina. Myslela sebe a svého anglického manžela. „Kočku?“ opáčila jsem s údivem. „Ne“. Měla jsem radši psy. Říkala jsem, že s kočkou si člověk nepokecá, zatímco se psem ano.

domácí mazlíčci kočka Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 42 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
Skvělé...taky jsme měli několik nalezených kočiček, každá byla originál a každá nám velela :-) teď máme psy a ti nám velí taky :-))
Anna Potůčková
Moc hezký článek o kočičkách. A také moc hezké kočičí fotografie. Je mně vždy líto, když na sociálních sítích vidím nějaké opuštěné a bezprizorní nejen kočky.
Taťana Veselá
Klobouk dolů, starost o tolik kočičáků :-) Kočičku jsem měla v dětství, pak už ne...
Eva Mužíková
Věrko již jsem se před časem chtěla zeptat kam jezdíš za kočičáky které fotíš. Už to vím, smekám před každým komu není osud tulaček lhostejný. Na kastraci tuším přispívá městský úřad, aby se neplánovaně nemnožily.
Marcela Pivcová
Takovéto články o zachráněných zvířátkách (jedno, jestli o kočkách, psech nebo jiných zvířatech) a o jejich zachráncích si vždy ráda přečtu. Velmi si vážím lidí, kteří jsou ochotni věnovat se péči i o nemocná a různě problémová zvířata. Také bych se, jako paní MV, přimlouvala za kastraci koček, které nejsou určeny pro chov. V porovnání s dřívějšími léty je tento zákrok u kocourků i kočiček o mnoho jednodušší, kočky se rychle vzpamatují a normálně prospívají. (Babeta s Waldou to mohou jen potvrdit). Naše předchozí kočičí trojice se dožila 17,5 - 19,5 a 20 roků.
Miloslava Richterová
Pěkný článek kočičí a fotky také, díky, mějte se pěkně všichni ve spolek a užívejte jarní pohodu :-) a nosí i myšky!
Věra Ježková
Moc vám děkuji za krásná slova; dojala mě. A mám samozřejmě radost, že vás kočičky potěšily. :-)
Zuzana Pivcová
Věrko, tohle je asi to, co tu o kočkách ještě scházelo. Každý příspěvek je moc fajn, Tvůj mimořádně. Náš vztah ke kočkám je tu už zřejmě znám. Babeta a Walda přejí svým soukmenovcům pohodové a dlouhé žití.
Marie Seitlová
Pěkný článek, jezdím také k synovi se starat o jejich miláčky. Oba kocouři jsou zachráněni, jednoho chtěli majitelé utratit a druhého, malé koťátko našli schoulené a zraněné. Odvezli ho na veterinu a měl roztříštěnou kost na nožce. Zaplatili operaci, převazovali, starali se a dnes je Oskárek miláček celé rodina. Vše dobře srostlo a skáče po stromech, střechách jako by se nikdy nic nestalo.
Magdalena Váchová
Nádherný článek,úžasní lidé jste❤️já mám podobný příběh,když jsme se přestěhovali na vesnici,tak se k nám také nastěhovalo pár kočiček,doma mám dvě zachráněné,holku a kluka a venku je dalších pět šelmiček.Nechala jsem je vykastrovat přes Kaspro-obce kastrují(to je akce skvělých a neúnavných lidí,kteří se starají o toulavé kočičky,uzdravují a kastrují)protože se úspěšně a poctivě množili a nechtěla jsem ,aby nějak trpěli,chlupáči moji,prostě si to bez zvířátek neumím představit.Ještě jednou díky za krásný článek.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%