Místo mého srdce: Kopec Horka a stará škola
Všechny fotografie: Anna Novotná

Místo mého srdce: Kopec Horka a stará škola

3. 3. 2023

Je to už hodně dávno, ale ten magický výhled z kopce Horka, ničím nerušený na všechny strany, kde Křižanovská vrchovina plynule přechází v Jevišovickou pahorkatinu, mám stále před očima.

cestování města a obce Místo mého srdce 2023
Autor: Anna Novotná
Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Tamara Petrová
V září jsme se potkaly na Šumavě, kde jste mi vyprávěla o "Vaší škole". Chvíli mi trvalo než jsem článek našla. Je to krásně napsané a díky fotografiím chápu, co Vás na tomto místě okouzlilo, Jsem ráda, že jsem Vás poznala. Přeju krásné Vánoce a v novém roce vše nejlepší.
Emanuel Svoboda
Krásné vyprávění a zasloužené vítězství v soutěži Místo mého srdce.
Marie Magdalena Klosová
Nádherné fotky, příběh ženy, kterou hned tak něco/někdo/ nepokoří. Tolik síly a energie. Doufám, že alespoň teď, se svými silnými vzpomínkami, žijete klidněji a s radostí v srdci. Děkuji. mm
Eva Mužíková
Skláním se před Vámi, při čtení příběhu jsem se nemohla od řádků odtrhnout.
Alena Velková
Jste úžasná!!!
Anna Novotná
Krásné příspěvky plné pochopení mě moc potěšily, ze srdce děkuji všem. Jsem spokojená a spokojenost, zdraví a brzké krásné jaro plné zážitků, příběhů a fotografií přeji vám.
Soňa Prachfeldová
Paní Anno, klobouk dolů. Krásné sny, nezměrná odvaha, touha udělat ze staré školy krásné obydlí. To je hezké předsevzetí, jen na to nesmí být žena sama a také je nutno mít nějaký kapitál. Znám jednu bývalou školu na Šumavě a udělali z ní krásný penzion. Jenže měli jiné podmínky než vy. Doufám, že teď žijete lépe, beze stresu. Nádherné fotky.
Blanka Lazarová
Paní Anno, jste obdivuhodná žena, na jednoho toho bylo až příliš. A vaše rozhodování bylo vždy velmi těžké. Děkuji.
Taťana Veselá
Krásné fotky a obdivuhodný příběh a odvaha... Děkuji za sdílení.
Anna Potůčková
Přečetla jsem na jedno nadechnutí a s velkým očekáváním co bude napsáno v dalších řádcích. Moc hezký článek a také moc hezké fotky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%