Všechny fotografie: Anna Novotná
Místo mého srdce: Kopec Horka a stará škola
3. 3. 2023Je to už hodně dávno, ale ten magický výhled z kopce Horka, ničím nerušený na všechny strany, kde Křižanovská vrchovina plynule přechází v Jevišovickou pahorkatinu, mám stále před očima.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Tamara Petrová
18.12.2023 19:55
V září jsme se potkaly na Šumavě, kde jste mi vyprávěla o "Vaší škole". Chvíli mi trvalo než jsem článek našla. Je to krásně napsané a díky fotografiím chápu, co Vás na tomto místě okouzlilo, Jsem ráda, že jsem Vás poznala. Přeju krásné Vánoce a v novém roce vše nejlepší.
Marie Magdalena Klosová
2.4.2023 16:50
Nádherné fotky, příběh ženy, kterou hned tak něco/někdo/ nepokoří. Tolik síly a energie. Doufám, že alespoň teď, se svými silnými vzpomínkami, žijete klidněji a s radostí v srdci. Děkuji. mm
Eva Mužíková
4.3.2023 22:24
Skláním se před Vámi, při čtení příběhu jsem se nemohla od řádků odtrhnout.
Anna Novotná
4.3.2023 16:56
Krásné příspěvky plné pochopení mě moc potěšily, ze srdce děkuji všem. Jsem spokojená a spokojenost, zdraví a brzké krásné jaro plné zážitků, příběhů a fotografií přeji vám.
Soňa Prachfeldová
4.3.2023 15:45
Paní Anno, klobouk dolů. Krásné sny, nezměrná odvaha, touha udělat ze staré školy krásné obydlí. To je hezké předsevzetí, jen na to nesmí být žena sama a také je nutno mít nějaký kapitál. Znám jednu bývalou školu na Šumavě a udělali z ní krásný penzion. Jenže měli jiné podmínky než vy. Doufám, že teď žijete lépe, beze stresu. Nádherné fotky.
Blanka Lazarová
3.3.2023 18:38
Paní Anno, jste obdivuhodná žena, na jednoho toho bylo až příliš. A vaše rozhodování bylo vždy velmi těžké. Děkuji.
Anna Potůčková
3.3.2023 15:58
Přečetla jsem na jedno nadechnutí a s velkým očekáváním co bude napsáno v dalších řádcích. Moc hezký článek a také moc hezké fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA