Všechny fotografie: Anna Čípová
Místo mého srdce: Pustevny
1. 3. 2023Od roku 1976 žiji v Beskydech, které se staly mojí srdeční záležitostí. Mám celou řádku míst, kam se ráda vracím. Patří mezi ně i Pustevny s krásnou přírodou a stavbami postavenými na konci 19. století podle návrhů architekta Dušana Jurkoviče.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
1.3.2023 09:40
Zimní fotky jsou hezké. Já byl na Pustevnách několikrát, ale vždy v létě. jsou tam krásné procházky. A také se k tomu místu váží i pověsti.
Alena Velková
1.3.2023 09:10
Byla jsem tam v roce 2020, zrovna, když se otevíral nově opravený Libušín...je tam krásně
Blanka Lazarová
1.3.2023 08:32
Aničko, krása střídá nádheru. Moc hezké místo, stvořené k opakovaným návratům. Jsem ráda, že jsem ho vloni mohla navštívit a zařadit mezi mé oblíbené. Děkuji za zimní procházku a krásné fotografie.
Daniela Řeřichová
1.3.2023 08:23
Aničko, škoda, že nemohu dít víc hvězdiček. Tvé fotografie jsou pohlazením na duši. Pustevny jsme navštívili několikrát, ale pouze v létě, je to požehnané místo.
Marie Seitlová
1.3.2023 07:56
Aničko, nádherné Pustevny. byla jsem tam několikrát i s ičkem při setkání, které jste pořádali. Ale má návštěva byla vždy jen v létě. Fotky máš překrásné a děkuji ti za tu zimní krásu.
Soňa Prachfeldová
1.3.2023 07:15
Aničko, nádherné fotky, už jsi ve vašem kraji našlapala kilometrů. Tak ti jich přeji ve zdraví nekonečně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA