Ilustrační foto: Ingimage
Psychické týrání v rodině. Problém, o kterém se raději nemluví. A to je špatně
7. 3. 2023Co by tomu řekli sousedé? Je to moje chyba, selhala jsem při výchově. Hlavně se to nikdo nesmí dozvědět. Takto často uvažují lidé, kteří řeší problémy s dospělými dětmi či vnoučaty.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ja 60
7.6.2023 21:39
Myslím,že medializace těmto lidem nepomůže,viní sebe,že to vše mohou,agresor jim to i dává najevo,mohou si nakonec přát,aby umřeli nebo aby se povedlo agresorovi je zabít....ten,kdo něco takového zažil či zažívá ví,že se to v pravidelných intervalech stupňuje a vrací.
Sebeobniňování,bezmoc,opuštění bludného kruhu je těžké,sil k obraně ubývá,okolí bývá většinou hluché a slepé. Málokdo má odvahu zasáhnout,když slyší křik,bouchání věcmi a mezitím prosby týrané osoby.
Miloslava Richterová
9.3.2023 19:26
Můžete slovíčkařit jak chcete a být rádi, že se vás to netýká. Nejde o to, co by řekli lidi, ale oběti, které zažívají peklo, se často bojí toho, aby to násilí po zveřejnění nebylo ještě horší.
Jiří Dostal
8.3.2023 07:36
:-) :-) Vypjaté lidství, svědomí a absence citu ve vztazích mi cákají po klávesnici, v základu jde o minimum správného chování podle pravidel společenské hry. Veřejný dobytek v politice neladí s rodinným jemnocitem, ani napadení Ukrajiny Ruskem není bezdůvodné...Kdeco souvisí s kdečím všelijak... :-)
Jitka Caklová
8.3.2023 06:40
Ať je to co chce, vytvořil to člověk proti sobě samému. Kde kdo má ústa plná lidství, svědomí citu a jakmile dojde na "lámání chleba", tak by nejraději druhého utopil na "lžíci vody".
Jindřich Berka
8.3.2023 06:19
Pane Dostál, nejedná se o tápání ani o etiketu. To se používá jinde. To je nelidství, absence svědomí, absolutní deficit citu. Je to zločin proti člověku jako tvoru. Jindra
Jindřich Berka
7.3.2023 15:30
V každém případě je to sviňárna. Nemusí se to týkat příbuzných, může to v dopravních prostředcích, v ústavech. Kdekoliv. Hlavně okolí nesmí si říkat, mě se to netýká!!!
Jitka Caklová
7.3.2023 12:18
"Čím čertu dobře, peklem se ti odmění." Jak jsme si je vychovali, nebo jak jsme si je nechali vychovat, případně "dospět", takové je máme.
Jana Bílková
7.3.2023 10:19
Nejhorší na tom je to, jak se psychické týrání špatně prokazuje. Nejsou po něm sice modříny, ale dokáže ublížit stejně silně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA