Ilustrační foto: Pexels
Antisamotáři. Je jich hodně a nemají to v životě snadné
9. 3. 2023Samota je pro ně utrpení. Potřebují si povídat. Večer, který stráví sami doma, považují za promarněný čas. Milují výlety, společnost, zábavu. Neustále hledají kamarády, ale i lásku. Takových lidí je mnoho a a v současné individualisticky nastavené společnosti se jim nežije dobře.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martin Vrba
9.3.2023 13:49
Vím, jak mne dokáží někteří lidé nudit a tak se velice hlídám, abych svou přítomností nepůsobil stejné trápení někomu jinému. A to dokonce i tam, kde je mi dotyčný člověk velice sympatický a on nenudí mne a třeba jen ze slušnosti předstírá zájem. Je určitá výhoda ve větší společnosti, tam se mohu domnívat, že dotyčný umřel na nudu od někoho jiného. :)
Jitka Caklová
9.3.2023 10:21
"Antisamotářka", co to je? Od dětství jsem žila v naprosto odlišném prostředí, než moji vrstevníci. Na okraji společnosti jsem se naučila samostatnosti, rozhodovat sama za sebe a žít bez závislosti na komkoliv. Strom, který vyrůstá jako solitér, odolává povětrnostním vlivům. Stromy v lese tuto schopnost nemají a lidmi je to to samé. Strom to ví, ale lidé to nepochopí a stále na někoho spoléhají.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA