Ilustrační fotografie: Pexels
Sako sluší v každém věku a na jaře je nejlepší variantou
20. 3. 2023Ani zima, ani teplo, přesto už příroda láká na procházky. Jarní počasí je zrádné, ale co si obléknout, když už nás zimní oblečení nebaví? Je dobré mít připravené nějaké to sáčko. Dá se v něm vyrazit kamkoli a když se ochladí, klidně se na něj dá obléknout ještě i kabát.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
21.12.2024 01:00
Sako je výborným kouskem do šatníku. Vždy jsem nějaké měla. Bohužel, nyní jsem už v letech, kdy nemám tzv. kofekční velikost, to je maximálně do L. Stále nemohu dostat to, co jsem měla ráda. Dát si ho šít, je dnes vysoká cenová záležitost.
Slávka Kobylková
20.3.2023 20:59
Nějaká by se našla i u mě, ale pouze kratší, vypasovaná nebo vyložené sportovní.
Moc je nemusím, cítím se v nich jaksi příliš ,,sešněrovaně". (Ne proto, že by mi byla malá :).
Helena Přibilová
20.3.2023 20:24
Dříve jsem měla ve svém šatníku několik sak, nyní dávám přednost pleteným kabátkům.
Marie Měchurová
20.3.2023 17:12
I já mám ve svém šatníku pár kusů. Ráda saka nosím hlavně ke kalhotám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA