Všechny fotografie: Martina Růžičková
Broumovský klášter
25. 2. 2023Letos v lednu jsme strávili s manželem několik dní na Broumovsku. Toulky zimní přírodou jsme si zpestřili návštěvou města Broumov, které je po staletí centrem této pohraniční oblasti.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
2.3.2023 19:52
Ještě jednou vám všem děkuji za komentáře, vaše vzpomínky na toto úžasné místo a doplnění zajímavých informací.
Elena Valeriánová
1.3.2023 22:30
Krásně jsi tu krásu zachytila. Jásám, co všechno máme v té naší zemičce. Marti, děkuji. Jen ještě, vnuk bude letos končit základní školu a protože ho zajímá architektura, tak jsme mu koupili knihu Barokní srdce Evropy. Určitě tam bude i Broumov.
Libuše Heulerová
27.2.2023 16:27
Marti, připomnělo mi to naší návštěvu...bezva podrobný článek i fotky.
Marcela Pivcová
26.2.2023 18:35
Broumovský klášter jsem nikdy nenavštívila, takže jsem si ráda prohlédla pěkné fotografie a přečetla zajímavé vyprávění. Jako řada čtenářů, také i já dávám přednost obrázkům uvnitř článku, které mi přiblíží místo nebo objekt, o kterém si právě čtu.
Hana Polednová
26.2.2023 14:30
Martino, tam jsem nikdy nebyla a díky článku s hezkými fotkami, jsem se tam podívala. Za fotky se nemusíš omlouvat, všichni dobře víme, jak se v takových prostorách fotí. Moc pěkné a měli jste téméř soukromého průvodce.
Marie Macková
26.2.2023 13:08
Přiblížila jste nám důkladně místo, které si to zaslouží. S chutí jsem přečetla.
Alena Tollarová
26.2.2023 08:51
Broumovský klášter jsem navštívila před několika lety v létě. Je to jedno z míst, kam bych se ráda vrátila ještě jednou. Zajímalo by mě, jestli znovu pocítím to rozechvění z úžasu chvíle, kdy jsem prošla dveřmi do kostela. Tvůj článek je čtivě zpracovaný, ráda jsem si oživila informace a prohlédla Tvoji fotodokumentaci.
Blanka Lazarová
26.2.2023 08:23
Martino, úžasný areál. Jedna prohlídka určitě nestačí. Je toho tam tolik co vidět. Díky za slova i obrázky. Snad se tam někdy podívám.
Věra Ježková
26.2.2023 07:31
Martino, hezky zpracované, jako vždy. Ale jak víš, baroko a sochy moc nemusím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA