Náchodské náměstí. Vpravo vzadu je ulice, která pokračuje Myšičkou. FOTO: O. Čepelka
Myšička a její přátelé
24. 2. 2023Myšička byla nejdůležitější ulice mého útlého dětství. Byla široká asi jeden a půl metru a v noci neosvětlená. Opakovaná zkouška odvahy hlavně pro holky. Ale i já jsem někdy něco mluvil, když jsem za tmy Myšičkou procházel, aby to vypadalo, že jdeme dva.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naďa Šarounová
24.2.2023 10:49
Ano, ruměnice! Ferda mravenec jim přece postavil spoustu atrakcí jako na pouti - to jsou moje vzpomínky na dětství, protože jsem bývala zahrabaná v knížkách. Na vesnici byly ovšem zase jiné možnosti; rodiče jedné spolužačky měli hospodářství, takže schovávaná ve stodole a podobné aktivity. :-)
Blanka Lazarová
24.2.2023 10:17
Pěkné vyprávění z dětství. Také se mi vybavuje pár lumpáren z dětství. Ale to je jen slabý odvar toho, co tu čtu a tiše závidím. Děkuji. :-)
Taťana Veselá
24.2.2023 07:58
Hezke vzpominani. Umorna pedagogicka prace s rumemicemi me pobavila :-) stejne jsou vzpominky tady na icku uzasny. Dnesni deti mi prijdou ochuzene o ty 'obycejne" zazitky. Umeji si vubec spolu venku hrat, kdyz jdou zrovna ven? Mozna ano, jen to treba nevidim. Diky za sdileni:)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA