Naše krajské město Zlín, místo, kam se vždy ráda vracím
Všechny fotografie: Marie Měchurová

Naše krajské město Zlín, místo, kam se vždy ráda vracím

25. 2. 2023
kultura Místo mého srdce 2023 výstavy
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Zlín znám jen trochu. I z dávných fotografií. Otec totiž patři k Baťovým Mladým mužům a pracoval tam jako dohlížitel v jedné dílně. Baťův Zlín je úžasný. To, čemu komunisté posměšně říkali - nouzová kolonie, to je krásná čtvrť rodinných domků. V jednom jsem byl i na návštěvě a přespal jsem u přítele. Byl jím bývalý ředitel zlínského divadla, kterého komunisti degradovali a skončil jako dělník u rotačky. Hovory s ním byly skvělé. Článek i fotky jsou moc pěkné!
Miloslava Richterová
Děkuji, ráda jsem se seznámila se Zlínem. ( .. asi výroba bot ve Svitu)
Dana Puchalská
Maruš.Zlín osobně neznám a podle fotek co jsou u článku je to hezké město. A je dobře,že na výstavě obrázků od p.J. Lady jsou i jiné , které p. Lada mistrovsky ztvárnil. Děkuju za hezký článek.
Naděžda Špásová
Tak tam to vůbec neznám a asi už nepoznám. Znám osobně některé dámy na fotkách, které jsou moc hezké.
Marie Měchurová
Ještě jsem chtěla dát fotografii pana Čenského, kterého jsem odchytila při plnění úkolu zachytit atmosféru festivalu, ale někam se zatoulala. Pan herec se napřed usmíval, potom, když jsem ho přemisťovala na jiné místo, to už se mu tak nelíbilo. Panu profesorovi se nejvíce líbila fotka od spolužačky, jak Měchurová diriguje Čenského.
Taťana Veselá
Vy máte tak hezké fotografie... a vidím i diplom z digi, gratuluji :-) s tím propadnutím jste mě pobavila! Také se domlouváme s kamarádkami, až budeme v důchodu, že se dáme na Univerzitu třetího věku i máme domluvené Ústí nad Labem, abychom tam měly každá přístup z domova tak akorát na vzdálenost. Někdy se mi už nechce se do toho zapojit, ale vidím, že to má své kladné stránky, děkuji :-) a myslím, že život přece jen je i o vzájemných setkáváních a sdílení...
Daniela Řeřichová
Maruško, díky za krásné fotografie města, které miluji. Jezdila jsem dvacet let na filmový festival pro děti, obdivovala architekturu, divadlo, muzea, prostě úžasné město mladých. Myslím, že se ve Zlíně dobře žije všem.
Vladislava Dejmková
Velmi působivý a zajímavý pŕíspěvek, vhodně doplnéný fotografiemi. Ve Zlíně jsem byla pouze jednou služebně a “ve spěchu”, takže jsem z něj nic neviděla.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%