Ilustrační foto: Ingimage
Připojujete se k veřejné WiFi síti? V tom případě pozor na podvodníky, ktří mohou zneužít vaše data
3. 3. 2023Jste mimo svůj domov a snažíte se připojit k internetu přes veřejnou WiFi síť? Mějte se na pozoru. I v tomto případě na vás mohou číhat kyberzločinci a snažit se získat z vašeho mobilu či tabletu citlivá data.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Aneta Gedeon
19.3.2025 15:51
Doma si ráda v klidu vyřizuju důležité věci – ať už jde o práci, online nákupy nebo třeba sledování filmů. S rychlým připojením internetu od https://www.jaronet.cz/novinky?news=moderni-bezdratovy-internet-60GHz nemusím řešit žádné výpadky ani sekání, takže jsem v pohodě. Venku se veřejným WiFi radši vyhýbám, protože nikdy nevím, kdo všechno tam může číhat na moje data. Doma mám jistotu, že je všechno v bezpečí a běží tak, jak má.
Antonín Nebuželský
4.3.2023 07:19
Přečetl jsem si, určitě máte pravdu. Já mám neomezená mobilní data. Tak snad jsem ok.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA