Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Místo mého srdce: Léčivá studánka Kloubovka
23. 2. 2023Za svého života jsem navštívila některá fascinující místa v cizině, viděla jsem moře, hory, nádhernou architekturu měst. Tady, ale tady jsem doma v našich lesích, v našich horách, v našich polích i potůčcích. Naši přírodu, mám hluboko od dětství pod kůží a ráda jsem se toulala už od mlada naší zemičkou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
24.2.2023 08:06
Soňo, díky za hezký článek a také poděkování p. Šamanovi za věcnou informaci.
Jarmila Komberec Jakubcová
23.2.2023 20:58
Soni opět jeden z tvých hezkých článků. Četla jsem ho několikrát a vybavila jsem si krásy naší země.
Ludmila Černá
23.2.2023 20:19
Krásně od srdce napsané. Taky jsem mívala kouzelnou studánku, úplně jsem cítila, že tam jsou víly. Když jsem se tam dostala po letech, oplakala jsem ji. O kus dál vybudovala obec vodárnu. To by možná nevadilo, nevím. Kdyby to nebylo tak daleko, zkusila bych ji vyčistit, třeba by to pomohlo. Voda je krásný zázrak.
Zuzana Pivcová
23.2.2023 19:34
Soňo, z Tvého příspěvku je dobře cítit, že píšeš o místu svého srdce. Děkuji.
Helena Přibilová
23.2.2023 18:21
Paní Soňo, také já se po svých cestách světem ráda vracím do naší krásné země a toulám se její malebnou přírodou. Mám i několik oblíbených míst, kde se nacházejí studánky s léčivou vodou, a tato místa na mě působí stejně mysticky, jak popisujete ve svém hezkém článku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA