Ilustrační foto: Ingimage
Dva senioři a jedna appka
18. 2. 2023Z toho, co se děje ve společnosti v posledních měsících, začínám mít dojem, že se všichni senioři sypou do jednoho pytle označeného nálepkou “Na obtíž”. Nehodlám o tom polemizovat, to by bylo na dlouho. Jen se chci podívat na tuto skupinu lidí z jiného úhlu pohledu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miloslava Richterová
18.2.2023 20:02
Článek i nadsázka v něm se mi líbí, zároveň poskytuje poučení pro toho, kdo má zájem.
Alena Velková
18.2.2023 18:09
Článek je milý a vtipný a myslím, že je psaný s lehkou nadsázkou. Pokud budeme všichni všechno brát smrtelně vážně, tak se z toho zblázníme...
Jana Kollinová
18.2.2023 14:08
Vlaďko, ještě bych ráda doplnila, že Tvůj článek je přínosný pro seniory diabetiky, a není jich málo, sdílením možnosti využívat chytrého telefonu a různých aplikací v souvislosti s diabetem.
Jitka Caklová
18.2.2023 12:57
Paní Vlaďko ve 12:18, tedy nic proti, jen Vaši mírumilovnost vnímám v přechod v jakýsi bojový postoj, nebo návod, aby diskuzní příspěvky ladily s mým názorem, jinak bude zle. Osobně musím přiznat, kdyby můj manžel měl psát o mých nedostatcích v tomto smyslu, určitě by příležitost měl, stejně jako já v jiných případech , ale oba to vnímáme jako ponižování druhého. Každý máme něco.
Jana Kollinová
18.2.2023 12:25
Vlaďko, líbí se mi váš manželský soulad. Osobně využívám ty nejběžnější aplikace pro bankovnictví, obchod, služby a na náročnější instalace využívám znalostí a ochoty vnuka. Snažím se co možná nejvíce zvládat sama, abych laskavost dětí nezneužívala, vždyť na internetu lze nalézt skoro všechno a je to obvykle podrobně napsané, tzv pro "blbé".
Vladislava Dejmková
18.2.2023 12:18
Pro V. Halátovou: Když se v televizi nebo na nejrůznějších webech mluví o seniorech, tak se to v poslední době často doprovází obrázky nemohoucích seniorů, kteří řeší pouze cenu potravin, cenu energií a výši svého důchodu. To se mi zdá zkreslující, tak jsem si to dovolila napsat. A přidat malý příklad toho, že senioři mají i jiné zájmy. Napsala jsem to ve svém článku, pod svým jménem a jako svůj názor. Každý můžeme mít jiný názor. A pokud se chceme svěřit, můžeme to néjakou formou udělat. Tedy i vy paní Halátová si můžete napsat svůj článek.
Marta Nosková
18.2.2023 12:02
Vlaďko, moc pěkně napsáno a dost mi to připomínalo situaci u nás minulý týden, kdy jsme stahovali appku EUC lékárny... až na tu žlutou růži :-(
Libuše Křapová
18.2.2023 11:56
Vlaďko, za mne také palec nahoru :-) Některé situace a výroky mi něco hodně připomínají :-)
Blanka Lazarová
18.2.2023 11:41
Vlaďko, bravo. Musíte být už dobře sehraná dvojka. Klobouk dolů za tvoji trpělivost. Někdy je lepší nechat si poradit, protože mě by to trvalo třeba 3x déle. A manžel má velké + za kytičku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA