Příběhy starých fotografií I:  Pražská větev
Svatební foto Vlasty a Josefa. Z archivu D. Řeřichové

Příběhy starých fotografií I: Pražská větev

20. 2. 2023

Všiml si té vysoké dívky již několikrát. Vyzařovala z ní jakási hrdost,  kráčela rychle a vznosně, neuhýbala očima. Nosila jednoduché, ale kvalitní šaty podle poslední módy. Pro mužské oko lichotivé, neboť sukně se z důvodu nastupování do tramvaje zkrátila do půli lýtek.

vzpomínky
Hodnocení:
(5.2 b. / 39 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helenka Vambleki
Takové miloučké emotivní střípky životní mozaiky, i slzičky se draly.
Daniela Řeřichová
Ještě jednou děkuji za milé vzkazy všem citlivým čtenářům, kteří porozuměli složitější kompozici příběhu.
Elena Valeriánová
A já jsem němá, krásně napsaná historie. Danielo smekám, toto neumím. Tak lehce si nás provedla kusem života Tvých blízkých a něco mi asi spadlo do oka. Děkuji.
Helena Štěpánková
Moc krásně popsaná historie rodiny. Celý ten seriál příběhů starých fotografií se mi moc líbí.
Miloslava Richterová
Nezbývá než poděkovat, líbí se mi Vaše práce. Sázavu znám velmi zblízka ..
Marie Měchurová
Danielo, moc hezký, s citem napsaný příběh Tvých předků.
Marie Novotná
Děkuji za sdílení krásné rodinné historie. Je hezké vidět a něco vědět o předcích. Každý to štěatí nemá.
Daniela Řeřichová
Milí přátelé, moc vám všem děkuji za vlídné komentáře, kterých si velmi vážím. Práce s historickými prameny mě baví, ať již v osobní nebo profesní oblasti.
Zuzana Pivcová
Krásné vyprávění. Je cenné, že jste shromáždila a zveřejnila tolik rodinných informací. Děkuji.
Eva Mužíková
Zajímavé zpracování, dala jsi si s ním jistě hodně práce. Mám ráda staré příběhy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%