Svatební foto Vlasty a Josefa. Z archivu D. Řeřichové
Příběhy starých fotografií I: Pražská větev
20. 2. 2023Všiml si té vysoké dívky již několikrát. Vyzařovala z ní jakási hrdost, kráčela rychle a vznosně, neuhýbala očima. Nosila jednoduché, ale kvalitní šaty podle poslední módy. Pro mužské oko lichotivé, neboť sukně se z důvodu nastupování do tramvaje zkrátila do půli lýtek.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
26.2.2023 09:03
Takové miloučké emotivní střípky životní mozaiky, i slzičky se draly.
Daniela Řeřichová
24.2.2023 20:15
Ještě jednou děkuji za milé vzkazy všem citlivým čtenářům, kteří porozuměli složitější kompozici příběhu.
Elena Valeriánová
23.2.2023 18:25
A já jsem němá, krásně napsaná historie. Danielo smekám, toto neumím. Tak lehce si nás provedla kusem života Tvých blízkých a něco mi asi spadlo do oka. Děkuji.
Helena Štěpánková
22.2.2023 10:09
Moc krásně popsaná historie rodiny. Celý ten seriál příběhů starých fotografií se mi moc líbí.
Miloslava Richterová
21.2.2023 17:19
Nezbývá než poděkovat, líbí se mi Vaše práce. Sázavu znám velmi zblízka ..
Marie Novotná
20.2.2023 20:40
Děkuji za sdílení krásné rodinné historie. Je hezké vidět a něco vědět o předcích. Každý to štěatí nemá.
Daniela Řeřichová
20.2.2023 20:04
Milí přátelé, moc vám všem děkuji za vlídné komentáře, kterých si velmi vážím. Práce s historickými prameny mě baví, ať již v osobní nebo profesní oblasti.
Zuzana Pivcová
20.2.2023 19:44
Krásné vyprávění. Je cenné, že jste shromáždila a zveřejnila tolik rodinných informací. Děkuji.
Eva Mužíková
20.2.2023 19:31
Zajímavé zpracování, dala jsi si s ním jistě hodně práce. Mám ráda staré příběhy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA