Všechny fotografie: Blanka Lazarová
Výstava: Karkulka, tak trochu jiný příběh
15. 2. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
15.2.2023 23:30
Když jsem byla na dovolené na Šumavě, tak jsme byli kousek od Vimperku v Srní. Tam je velký vlčí výběh. Jeli jsme tam cíleně, protože mám vlky ráda. Tanja Askani napsala spoustu knih o vlcích. Věnuje se jim v severoněmeckém wildparku. Moc pěkné čtení.
Hana Rypáčková
15.2.2023 20:44
Zajímavé. Shodou okolností jsem se dnes přihlásila na besedu o vlcích v NP .Pojedu na ní až do Vimperku, tak mne to zajímá.
Jana Kollinová
15.2.2023 16:26
Obdivuji každého kdo něco umí. Je až s podivem, kolik lidí má malování jako koníčka ke své náročné profesi, lékaře nevyjímaje.
Anna Potůčková
15.2.2023 14:56
Blani určitě i mě by se tato výstava moc líbila. Vlci jsou krásné psí šelmy a jistě mnozí z Vás sledovali příběh vlčka Bubly, kterého srazilo auto, hodní lidé jej zachránili a další se o něj postarali v záchranné stanici. Odsud se dostal na operaci nohou, na kterou se skládali různí lidé snad z celého Česka.
Zuzana Pivcová
15.2.2023 14:30
Kdepak, já na vlky nedám dopustit, jak skončil vlk v Karkulce, to jsem už jako dítě nemohla snést. Dodnes mám doma sbírku plyšových vlků. Vlci mají vlastnosti, kterými by nám mohli být vzorem.
Naděžda Špásová
15.2.2023 13:30
Hezké obrázky, pohádku o Červené Karkulce si docela pamatuju. Vlci jsou krásná zvířata, ale v lese bych je potkat nechtěla.
Daniela Řeřichová
15.2.2023 13:03
Blanko, hodně zajímavé téma, které prostřednictvím srozumitelných obrázků uvádí na pravou míru vztahy v přírodě. Umění je k tomu dobrým nástrojem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA