Také máte chřipku?
14. 1. 2013
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
17.1.2013 12:08
Ahoj Jindro,díky za Vaše povídání.Máte pravdu,máte to
složitější,tak přeju rychlé uzdravení,já už jsem snad
z toho venku.Zdravím vaši Lejdynku.
Jindra Šiklová
17.1.2013 01:09
Dobrý den paní Olgo, jsem na tom stejně jako Vy. "Celej člověk" mě bolí, bez rýmy a kašle, ale jedno společné nemáme, a to, že já mám pejska a ten si vyžaduje jisté povinnosti. Takže se na venčení pořádně zateplím a po příchodu domů si hned uvařím čaj s citronem a medem a složím unavené tělo do křesla, nohy též na podnožku a do klína mi okamžitě hupne dvanáctikilový gaučák Lady. Bez ní bych tu otravu chřipkovou těžko snášela. Přeji Vám i sobě, abychom se co nejdřív otřepaly a zase byly fit.
Jarmila Peerová
15.1.2013 12:23
Je mi líto Olinko,že jsi si tím prošla,ale ze všeho je nejdůležitější,že jsi vše vskutku " vysoce odborně " přestála za vydatné Mišulčiny pomoci a že se cítíš dobře.Tomu se těším a přeji hodně zdravíčka a už žádné choroby domů nepouštěj...díky,popsala jsi to skvěle....
Zuzana Pivcová
15.1.2013 12:13
Mimochodem, nedávno jsem někde četla, že uzdravuje vrnění kočky. Tak si Mišulku držte na klíně co nejvíc.
Olga Štolbová
15.1.2013 10:20
Díky Zuzano,je mi opravdu už mnohem líp,
i Vám přeju pohodu a ten normál,který nám
nejlépe vyhovuje
Zuzana Pivcová
15.1.2013 09:06
Doufám, že než se článek objevil, už jste na tom podstatně lépe. I já se pokouším vplout znovu do normálu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA