FOTO: Z archivu Martiny Růžičkové
Místo mého srdce: Český Šternberk
14. 2. 2023Vlak stojí už nejmíň 20 minut a určitě si ještě počkáme. V Ledečku je to tak pokaždé a k cestě to patří. Těším se na známá místa, ale zároveň mě svírají obavy. Jaké děti tam letos budou? Budou se mnou chtít kamarádit?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
14.2.2023 20:29
Je to krásné místo, byla jsem tam také několikrát a v rámci rodin. dovolené ve Zruči n. S. jsme kraj kolem Sázavy dost procestovali.
Helena Přibilová
14.2.2023 19:15
Děkuji za moc hezký vzpomínkový článek. Na Českém Šternberku jsem byla několikrát a líbí se
mi i kraj kolem Sázavy.
Marie Novotná
14.2.2023 17:07
Je to nádherný hrad se svými majiteli.Zase se tam někdy vypravím.Děkuji za sdílení.
Dana Puchalská
14.2.2023 16:33
Český Šternberk je krásný. Mám ráda ten kraj. Jeden čas jsem tam často jezdila.
Jan Zelenka
14.2.2023 15:30
Hezká vzpomínka. Český Šternberk znám, byl jsem na hradě a párkrát jsem spal i v hotelu naproti hradu. Moc hezké místo.
Hana Nováková
14.2.2023 10:55
ČŠ je i mojí srdcovkou o které jsem psala do íčka, ale to už je dávno. Krásné snímky
Anna Potůčková
14.2.2023 10:30
Český Šternberk sice neznám ale určitě by stálo za to jej někdy navštívit. Moc hezké vzpomínání!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA