Ilustrační foto: Ingimage
Žena vysvětluje, muž odchází. Zlobit se kvůli tomu je zbytečné
6. 2. 2023Odchází. Prostě se otočí a jde pryč. Prchá. To je velmi častá strategie mužů při hádce se ženou. Ať už jde o banalitu nebo řešení vážných problémů, mnohé probíhají tak, že žena vysvětluje, argumentuje, hádá se, křičí, pláče. Muž se po chvíli otočí a mizí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martin Vrba
6.2.2023 17:38
Komentář k fotografii: "Už třetí středu jsi vynechal manželské povinnosti a polibek na pupíček jsi mi dal na závěr milování naposledy před třiceti lety, maminka říkala, že jsi ignorant, měla jsem si vzít Pištu Hufnágla.
Pavel Ouběch
6.2.2023 17:08
Ta fotografie mluví za vše. Pánové odcházejí do garáže, do hospody, za milenkou, na ryby, ...
Prostě někam, kde na ně nikdo neječí. Celkem úsměvné je mluvit o vyříkání si argumentů. Pro dámy platí ve většině případů pouze jeden argument. Jejich vlastní zájem.
Martin Vrba
6.2.2023 15:21
Hádka do manželství patří stejně jako milování, ale obojí musí být opravdové, žádná přetvářka! :) :) :)
Zdeněk Pokorný
6.2.2023 12:27
Článek je velmi vystihující. Zažil jsem to ale i opačně. Kdy mě záleželo více na řešení problému a žena "odcházela do garáže/do kostela/modlila se růženec"...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA