Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
FEJETON: Cítím se jako Archimédés
5. 2. 2023Mám návštěvu. Na tři dny. Sestřenice Ljuba a její kolegyně z práce Marcela přijely do Prahy vyřídit nějaké ouřední záležitosti, a že prej u mě dvakrát přespěj, proč by prej platily hotel když já bydlím sám a… „tak holt ty budeš dvě noci chrápat na gauči v kuchyni, dědku, to tě nezabije, vid.“
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
7.2.2023 11:11
Paráda, hned jsem si v duchu prošla, jestli něco podobného nečiním. Činím, ale to je slabý odvar.
Taťana Veselá
6.2.2023 19:01
Tomáši, řekněte, že jste si to vymyslel :-D !! I když na druhou stranu - kolegovo manželce v práci přezdívali XENA :-)) tak to asi pravda bude. Holt někdo má co dočinění s Tornádo Lúú a jiný s Xenou :D
Zdenka Soukupová
6.2.2023 13:17
Tomáši, a jak to vypadá dnes? Už jste se vzpamatoval? (A namazal ty panty u dveří?) :-)
Marie Faldynová
5.2.2023 17:01
Je to ze života, to se musí nechat. Žasnu nad tím, že autorovi nedochází témata :-))
Zdenka Koldová
5.2.2023 11:06
Zdravím všechny "íčkaře"....Pane Poláku,ten fejeton je "boží",v duchu jsem to prožívala s Vámi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA