Luhačovice - Kolonáda a Jurkovičův dům. FOTO: Alena Velková
Luhačovice, místo mého srdce aneb Kurz sebeovládání
5. 2. 2023Luhačovice. Jakmile si na ně vzpomenu, hned se mi vybaví architektura Dušana Jurkoviče a zejména úžasný hotel Jurkovičův dům, kolonáda, Vincentka, lázeňské oplatky, poměrně málo turistů, pěší výlety po okolí, přehrada, koupele, masáže, hýčkání, prostě relax.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Kolářová
9.2.2023 10:29
...Tak už chápete, proč tam tak ráda jezdím?... Abychom se my na Íčku mohly zasmát?...
Jindřich Berka
8.2.2023 10:30
Hezké. Když nechce, tak ho nepřemlouvejte a užijte si to s kamarádkou. Více si odpočinete. Mě by to nevadilo, šel bych s chlapy doma sportovat a potom na pivo. Jindra
Soňa Prachfeldová
7.2.2023 11:16
Humorné, moc hezké, zasmála jsem se. Odjet s kamarádkou je někdy lepší k uvolnění a nabrání dalších sil na ty originály, co jsou doma. :-)
Naděžda Špásová
6.2.2023 14:08
Luhačovice neznám, jsou od nás trochu dál. Aleno, tvoje trpělivost je na metál. To bych asi nedala.
Alena Vávrová
5.2.2023 21:14
Já si mohu přisadit jen na ty Luhačovice ;-)) , také je již mnoho let zbožňuji. Dcera tam dostala umístěnku po vystud. střední školy. Seznámila se tam s jistým šohajem, byla svatba veliká a do roka naše první vnučka Michalka. Takže je Moravanka ze Zlína a já se tam něco najezdila, abych mohla vozit ten krásný červený kočárek. Uvízla jsem drápkem, naposledy jsem tam byla loni na podzim, Libka a Anka a naše foťáky mi to dosvědčí ;-)) .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA