FOTO: Elena Valeriánová
Lidská hloupost nezná meze
2. 2. 2023K napsání tohoto zamyšlení mě přivedly dvě věci. Jako první byl můj ranní nález, ale o tom později. A druhým byl impulz z televizního zpravodajství.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
8.2.2023 13:40
Eleno, nechápu, jak si někdo udělal procházku s takovým balíkem všeho možného. A ještě k tomu ve sněhu. Vidíme to všude okolo silnic, ale tohle je rarita.
Lenka Kočandrlová
3.2.2023 17:19
Tak já bych vzala igelitový pytel na odpadky,rukavice a vše bych ,kromě té mrkve ,nabrala a šla vyhodit do popelnice. Já osobně jsem byla kdysi zděšená,pracovali jsme okolo místní Charitní ubytovny, a já do té doby neviděla tak narvaný obří kontejner nejen všemožnými odpadky,ale i hračkami,plyšáky,šatstvem a kusy nábytku. Někteří lidé,co dostanou zdarma,neumí si toho vážit,jak se jim to nějak nezdá,tak to vyhodí....Už jsem kolikrát vysbírávala odpadky okolo naší silnice,je to asi 1,5 km a stejně po obou stranách hlavně plechovky od piva,lahve od alkoholu a další.... Nemá smysl se extra zlobit,jen jít příkladem a dělat to,co je v té chvíli zapotřebí,čili uklidit.
Eva Mužíková
3.2.2023 14:40
Ať přemýšlím jak přemýšlím, nic mne nenapadá. Asi by mne pohled na takový nález dost překvapil.
Alena Tollarová
3.2.2023 14:30
Přemýšlím, jaký myšlenkový pochod se odehrával v hlavě toho, kdo odložil potraviny na sníh. Ale žádný důvod k takovému činu mě nenapadá ...
Soňa Prachfeldová
3.2.2023 09:14
Nepochopitelné, jak lidé řádí v přírodě. U nás za hřbitovem byly vyhozeny přezuté gumy a vedle hřbitova se mohly ukládat, byl svoz. Zabalené maso zvěř roztrhá, pozře i s igelitem a za chvíli někde pojde. Je mi smutno, takové chování lidí nepochopím.
Jitka Caklová
3.2.2023 08:10
Elen, já problém nemám a kdybych měla pošramocené JÁ, tak bych měla potřebu psát o hlouposti druhých s pocitem, že já jsem ta dokonalá a tím, že budu šířit negativní zprávy, něco zachráním. "To co vidíme na druhých, jsme v podstatě my sami."
Elena Valeriánová
3.2.2023 07:37
Jitko, ale to je jen Tvůj problém, který nosíš ve své hlavě, hluboko zakořeněné to Tvoje pošramocené JÁ.
Elena Valeriánová
3.2.2023 07:25
Jani, naše stopy tam nejsou a Rex byl na vodítku a nepustila jsem ho k tomu. Takže ne.
Jitka Caklová
3.2.2023 06:19
Kdybych v dnešní době našla takovýto "poklad", už by mě to nechalo v klidu, natož to šířit. Možná ještě před pár lety bych měla potřebu, v takovém, nebo jiném případě "někoho" napravovat. Dnes už vím, že nic a nikoho nezměním, tím, že budu ukazovat na nepravosti. Možná je to pro jiné podobné lidi návod, "Kam s ním.".
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA