FOTO: Elena Valeriánová
Lidská hloupost nezná meze
2. 2. 2023K napsání tohoto zamyšlení mě přivedly dvě věci. Jako první byl můj ranní nález, ale o tom později. A druhým byl impulz z televizního zpravodajství.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
2.2.2023 23:30
Eli, ty stopy jsou tvoje a Rexovy? To opravdu vypadá na obsah lednice, ale důvod takového "úklidu" je mimo mé chápání. Kdo tak uklízel, se zřejmě nedovíme.
Zuzana Pivcová
2.2.2023 18:26
Někdo (v jednotném nebo množném čísle) , kdo neví, co je nedostatek, případně, že by ty "přebytky" mohl někomu nabídnout.
Elena Valeriánová
2.2.2023 15:11
Naďo, vždyť jsem psala, že to leží asi 15 m od silnice a ten člověk musel jít v hlubokém sněhu, aby si to tam odložil. :-(
Naděžda Špásová
2.2.2023 15:01
Připadá mi to tak, že si někdo opravdu vyčistil lednici. Eli, asi bych nebyla tak rozlobená jako ty, spíš bych si zanadávala, jaké prase to tam vyhodilo. U nás na sídlišti jsou někdy u popelnic věci, nad kterými mi zůstává rozum stát. Druhá možnost ještě může být, že to někomu vypadlo z auta, nebo z kola a nevšimli si toho.
Margita Melegova
2.2.2023 14:31
Mozna spatna uvaha, ale jestli se nekdo nestavil ,,na jedno + x,, a nesl nakup v igelitce, o neco zavadil, nakup vytratil a hnan touhou po domove si toho ani nevsiml.
Elena Valeriánová
2.2.2023 14:18
Jitko, tak to netuším, ale až mě zamrazilo. Ale zřejmě to bude jen hloupý nápad zbavit se tak nespotřebovaných potravin. Kdyby to bylo myšleno "jako pro zvířátka", tak by jim to snad ten dobrodinec vybalil z igelitových pytlíků.
Jitka Hašková
2.2.2023 14:13
Eleno, napadlo mne, jestli to není otrávené, aby se otrávila nějaká zvířata. Nedávno bylo rádiu, že na jižní Moravě našli otráveného orla mořského. Lidé páchají neuvěřitelné věci.
Elena Valeriánová
2.2.2023 14:05
Paní Halátová, děkuji za poskytnutí lekce vlastivědy. Vy jste mě poněkud nepochopila. Nikde jsem nenapsala, že bych trpěla hladem. Nemusíte mě učit znát Jesenicko, nejsem žádný ignorant a žiji zde již od roku 1959. Nevím proč bych měla vytvářet pracovní místa, já už si svoje odpracovala a mé děti žijí jinde. Nevím proč mi podsouváte, že spoléhám na někoho jiného. O tom ten článek vůbec nebyl. A pokud si myslíte, že jste sama na světě, kdo si všímá krás Jesenicka, tak se, prosím, podívejte na můj profil. A neštěkejte tam, kde to není zapotřebí. Na mém profilu, na rozdíl od Vašeho, jenž je úplně prázdný, se dozvíte v které obci žiju i čím se zabývám. Pokud se Vám tento nález nezdá dost "hrůzný" i když ani toto slovo jsem já nepoužila, tak zřejmě jsme každá naladěná na jinou vlnu. Nemám zapotřebí zpovídat popeláře ani kopat do někoho koho neznám. Jen na závěr, nevím, kde jste přišla na to, že jsem psala o sousedech. Tak začněte sama nad sebou přemýšlet a pak kritizujte jiné.
Jiří Dostal
2.2.2023 13:52
:-) Taky jsem to zažil u lulečského nádraží - vedle kolejí jdoucí ženské hádaly, kdo to mohl po pražcích trousit kusy masa, až narazily na zbytek, trup a hlava mleté se svršky... :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA