Fotografie: archiv Věry Ježkové
Příběhy starých fotografií: Měla jsem řeč v Karolinu
1. 2. 2023V roce 1977 jsem absolvovala studium na Pedagogické fakultě UK, učitelství pro 2. stupeň ZŠ, obor ruština – němčina. Studium jazyků mě moc bavilo, vyučující byli výborní a přátelští.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
2.2.2023 14:00
Zajímavá vzpomínka. Nevím, jak bych se zachoval v té situaci já. Tys to zvládla dobře. Člověka postupně formuje život. Zaměstnání. V mládí jsem byl introvert, když jsem byl později v řídících funkcích, musel jsem veřejně mluvit a zvládl jsem to. Musel jsem. Měla jsi zajímavý a náročný život jako vědecká pracovnice a zvládla jsi vše parádně. Je to i otázka našeho přístupu k životu.
Miloslava Richterová
2.2.2023 13:26
Pěkné, děkuji. Máme se všemi spolužačkami z roku 1978 hodně podobné fotografie, jen vzpomínky jiné :-)
Hana Nováková
2.2.2023 12:47
Krásná fota, z tak pro vás významné události. Věrko, jak ten čas utekl, ale vzpomínky a v tomto případě krásné a dojemné, navždy zůstávají. Jo život....
Jana Kollinová
2.2.2023 10:58
Hezká vzpomínka hezké slečny. Věro, zajímalo by mě, zda se Ti při prohlížení fotografií vybavily i pocity, které si při promoci zažívala.
Eva Mužíková
2.2.2023 00:39
Věrko, Ty jsi měla krásné kudrdlinky, ten soućasný účes Ti také sluší. Kdybys měla na naučení textu lepší podmínky určitě bys TO DALA také z paměti jako Dáša.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA