Úvodní foto Jan Zelenka, ilustrace v textu Pixabay
O marnostech našeho světa, přímo biblických
1. 2. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
3.2.2023 09:17
Jo úvahy o životě a smyslu jeho, v noci, moc osvěžujícího spánku následně nepřinesou. A tak klopýtáme dál tou cestou, která se nazývá životem, někdy lepší, někdy horší cestou a poznáváme ?...
Zuzana Pivcová
2.2.2023 18:22
Souhlasím, je to "nové zrození", vzkříšení totiž vyznívá narozdíl od zrození poněkud pasivně. A my si svůj příchod pokaždé volíme a "řídíme" sami.
Jarmila Komberec Jakubcová
2.2.2023 08:16
Článek je nutné si pročíst vícekrát. Je moc a moc zajímavý.
Eva Mužíková
2.2.2023 00:47
Honzo já na takové pro mne trochu složité psaní nedokáži reagovat. Ale přečteno celé.
Jana Šenbergerová
1.2.2023 23:25
Velmi inspirativní článek, ale pozdní hodina, proto nebudu rozvádět myšlenky, které mi právě nezastavitelně táhnou hlavou. Víceméně nejsou nepodobné těm, které uvádí Zuzka. Já bych jen místo "nového vzkříšení" použila spojení nového zrození.
Jana Jurečková
1.2.2023 20:49
Večer se snažím o ničem nepřemýšlet, nemohla bych usnout. Pustím si televizi a pak jdu spát.
Ludmila Černá
1.2.2023 18:42
Honzo, noc je noc a po každé noci přijde ráno. Někdy kalné, někdy zářivé, ale přijde. Odejít musíme, narodit se můžeme. A je jen na nás, co tu po sobě zanecháme. Stejně jsme jen kapkou v moři, tak proč si lámat hlavu. Dělej to, co tě baví, je to tvůj život, tvé dny.
Marie Faldynová
1.2.2023 15:37
Čtěte Bibli, tam to všechno je! Bůh má pro chápavé čtenáře i nalezení smyslu života. Dělat to, co pro mne Bůh připravil. Kdo má talent psát knihy, ať je píše. Hledat Boží vůli je taky dobrý celoživotní program, je to napínavé a nikdy s tím nemůžu být hotova.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA