Lázně Libverda
Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová

Lázně Libverda

1. 2. 2023
cestování lázně
Hodnocení:
(5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Děkuji paní Lenko K.
Lenka Krepčíková
Byli jsme tam před cca 10 lety - tehdy tam hrávala každé odpoledne na klavír paní (asi Ruska?), hrála velmi krásně, lidé tiše seděli a poslouchali. Tu kolonádu budu mít s tím spojenou navždy.
Hana Polednová
Soni, hezký článek z návštěvy lázní. Nikdy jsem tam nebyla a proto jsem si ráda prohlédla pěkné fotky z těcho míst.
Dana Kolářová
Prima pozvánka, Soni.
Taťana Veselá
Hezké, znám. Byli jsme tam vloni v lázních. Jen jsme měli asi smůlu, Obří sud byl zavřený a tak trochu zklamání z masáže, která trvala fakt 13 minut. Prý jim pojišťovna víc nehradí:-( Jinak velká spokojenost.
Soňa Prachfeldová
Díky děvčata za komentíky, potěšily, tak jako pobyt v Libverdě.
Daniela Řeřichová
Soňo, pěkná fotopozvánka do lázní, díky.
Jarmila Fialová
Ráda jsem si fotky prohlédla, protože na červen už mám rezervovaný pobyt v Hejnici a Libverda je jedním z plánovaných výletů v okolí.
Miroslava Hrbáčková
Pěkný pravdivý článek o těchto lázních. Byla jsem v lázních Libverda s manželem na pobytu, s elektrokolem jsme projeli i okolí. Je tam moc krásně. Jeli jsme i do Raspenavy kostel moc zajímavý.
Soňa Prachfeldová
Děkuji vám moc za milé komentíky. Jarmilko, líbilo by se ti. Nádherné okolí i péče.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%