Mlynář
Foto: vodnimlyny.cz

Mlynář

31. 1. 2023
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Irena Mertová
Děkuji za pěkný zajímavý článek.
Jindřich Berka
Děkuji paní Jurečková. Nemám proč si v tomto příběhu vymýšlet. Lidé někdy to dělají ze zlomyslnosti a útočí. Vyrukují s osočováním a neověřenými domněnkami. Důvody jsou různé. To nebudu rozpitvávat. Tím neříkám, že nemám bujnou fantazii. Byl bych schopen něco pěkného, čtivého a co by lidem udělalo radost i si vymyslet. Jindra
Jana Jurečková
Nemám pocit, že vyprávění je smyšlené. Líbí se mi. I po letech si pamatujete detaily. Některé věci se prostě zaryjí do paměti....
Jindřich Berka
Dobře, když vám to dělá dobře, že o mě píšete smyšlené věci. Zakázat vám to nemůžu. Jindra
Jitka Caklová
Co budu číst, nebo nečíst, psát, nebo nepsat je čistě moje věc, jsme ve veřejném prostoru. Pokud mě někdo, nebo něco štve, tak vím že je to moje věc a umím se s tím vyrovnat. Pokud ser. vás, tak je to vaše věc a jak s tím naložíte také. Hlavně zdraví!!! :-)
Jindřich Berka
Paní Caklová, už mě sere... To už je nehoráznost. Co jsem přibarvoval??? Vy to víte??? Vy jste trávila se mnou život?? Pokud se vám mé články nelíbí nebo jak píšete, že to napsat neumíte, Závidíte? Nevím? Tak to prosím vás nečtěte. O chválu nestojím, ale nechat se osočovat na podkladě vašeho hloupého úsudku to je přespříliš. Jako když pustíte televizi, když se vám pořad nelíbí, tak to vypnete. Až uvidíte autor: Jindřich Berka, tak to prosím nečtěte. Děkuji. Jindra
Jitka Caklová
Dámy, je dobře, že se pana Berky zastáváte. Je to v souladu s redakčním článkem na téma, jak si ve stáří vzpomínky z mládí přibarvujeme, aby náš život ve stáří nebyl trudný a nudný. Jsem ráda, jak jsem napsala na chatu L/N, že moje nepřibarvované nudné příběhy z dětství a mládí jsou zpět v šuplíku. :-)
Libuše Křapová
Margito, taky to tak cítím. Tohle je životní příběh pana Berky.
Margita Melegova
Kazdy svuj zivot i po letech vidi jinak, ja ten svuj take ale nechme at si kazdy napise svoj pribeh tak jak ho on citi dnes, jinak se dozijeme toho ze se nedockame pribehu od ostatnich z obavy ze bude pisatel kritizovan. Kazdy z nas je jiny, proto se kazdemu darilo v zivote jinak.
Jitka Caklová
Pane Berko, mám 74 let. Nemám kardiostimulátor, nemám žádný umělý kloub, cukrovku ani astma, slyším a vidím dobře. Do školy jsem chodila odpočívat a přesto jsem se učila dobře a když vy jste seděl ve škole "s nohami na lavici" a s odznakem Maa na hrudi pročítal jeho "bláboly", tak já už jsem pracovala v pekárně, po příchodu domů v soukromém hospodářství rodičů, společně s bratry jsme si stavěli startovací byty, později každý vlastní rodinné domky...... Sebevědomí je na rozdíl od samochvály, výsledkem sebeúcty. Samochvála je pouhá iluze o tom, jak by měl opravdový život vypadat.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%