Ilustrační foto: Ingimage
Pokuta za samotu. Cestovky žádají vysoké příplatky za pobyty jednotlivců. Single dovolené se stávají trendem
26. 1. 2023Přibývá lidí, kteří chtějí vyrážet na cesty sami. Jde o mladé, ale také o dámy a pány v seniorském věku. Jenže hoteliéři, majitelé apartmánů a cestovní kanceláře jim nevycházejí vstříc. Chtějí po nich tučné příplatky. Nesmyslnou pokutu za samotu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Romana Flachsová
26.1.2023 10:58
Tak zkušenosti mám, vždy dost připlacim. Je to daň za luxus. Chceš si odpočinout, dělat si co chceš, nestarat se co chce ten druhý? Tak plat . Chápu hotely,že chtějí vydělat,ale někdy je to přehnané
Věra Halátová
26.1.2023 10:53
Prosstě to tak je. Je to všude v byznyse. Čím méně kupuji, tím je to dražší. Domácnost singl osoby je také dražší, než když jsou manželé nebo partneři. Já jezdím k moři s vnukem. Také to mám dražší, platím já. Zatím jezdím s vnukem, než vyroste a nebude ho bavit jezdit s babkou. A když si chci objednat dovolenou na míru, je to dražší. Nejlevnější dovolená je, jet autobusem, s partou, ubytování po čtyřech a strava typu fast food.
Jitka Caklová
26.1.2023 10:46
Situace pro single cestovatele pro mě vůbec není frustrující. S manželem jsem si dlouho nikam nevyjela a už nevyjedu a kdybych měla být závislá na kamarádkách, to bych asi doma shnila :-) :-)
Olga Mačošková
26.1.2023 10:38
Já třeba nejedu úplně sama, ale ubytování bych přesto uvítala samostatné. Jsem zvyklá žít sama a vyhovuje mi to, takže sdílení pokoje s někým, i když je to kamarádka, pro mě představuje přece jen určitý diskomfort.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA