Všechny fotografie: Martina Růžičková
Ze zasněžené zoo (Fotoreportáž)
26. 1. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
30.1.2023 20:43
Děkuji za vaše další milé komentáře. Je mi moc líto malé Amalee. Ještě jsem ji viděla běhat po sněhu a ani ne za týden přišla ta smutná zpráva... :-(
Soňa Prachfeldová
28.1.2023 09:16
Fotoreportáž ze zimní zoo je krásná. Zvířátka tam jsou opatrována a milována, o to víc bolí, když nadějné mládě uhyne.
Eliška Murasová
27.1.2023 22:56
Marti, parádní fotky, díky :-) Úplně jsi mě nalákala, asi se taky vydám do Zoo. Škoda sloničky.
Zuzana Pivcová
27.1.2023 15:43
Martino, o to je nyní pro mě smutnější zpráva, že naráz uhynula nejmladší sloní slečna.
Dana Puchalská
27.1.2023 00:23
Martino, děkuju za krásný článek. P. S. Nasadila jsi mi ,,brouka". Marně dumám co to je za myšky.... Ale nevadí, já na to snad někdy přijdu
Elena Valeriánová
26.1.2023 20:18
Martino, zimní zoo v Tvém podání je kouzelná. Ale mohu Ti říct, že nejvíc se mi líbí zebry, ty pruhy jim vyloženě sluší.
Eva Mužíková
26.1.2023 20:09
Martino děkuji za krásnou procházku a i za popisky. To mám vždy ráda, proto u svých fotek na popiskách nešetřím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA