Všechny fotografie: Z archivu Marie Měchurové
Příběh staré fotografie z Valašska
31. 1. 2023Úvodní fotografie tohoto povídání je z našeho rodinného archivu, a byla pořízena v druhé polovině třicátých let minulého století. Jsou na ní manželé Muchovi, manželův staříček a babička, se svými dětmi.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květa Řičánková
2.2.2023 15:53
Moje stařenka vyrostla ve vedlejší vesnici - Seninka, moje rodná obec leží přes kopec, je odtud vidět rozhledna Vartovňa.
Marie Ženatová
2.2.2023 05:16
Milá Maruško, díky moc za nádherné vzpomínky i fotografie. I já znám ten překrásný kraj*
Vladimír Mucha
1.2.2023 13:45
Paní Maruško, Rudolf Mucha, ročník 1936. Nepochází náhodou z této větve? U Františky jsem trávíval prázdniny. Měla syna Jožka. Když, tak mi napište na vlada838982@gmail.com
Děkuji.
Jan Zelenka
1.2.2023 10:17
Hezká vzpomínka. Rád podobné vzpomínky čtu. na Radhošti jsme byli dvakrát. Znám ten krásný kraj.
Daniela Řeřichová
1.2.2023 09:32
Maruško, moc krásný článek a fotografie. Máš svoji rodinu v srdci, to je dar. Chápu tvé vyznání lásky prarodičům i kraji. Ten je vskutku požehnaný. Jezdila jsem tam 16 let pracovně, často i soukromě.
Marie Měchurová
1.2.2023 08:59
Pane Juřica, děkuju moc za informace k pomníčku. Pane Mucho, tem chlapec uprostřed je bratr naší babičky Josef, ten jediný ještě žije.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA