Sleva jako kobylí hlava
Ilustrační foto: Pixabay

Sleva jako kobylí hlava

24. 1. 2023

Určitě nejsem jediná, kdo s chutí nakupuje věci, které se dle reklamního letáku jeví levnější než jindy. Věci v akci. Studuji reklamní leták nejbližšího marketu a píši si seznam. Pak si ho proškrtám. Ta část mého já, která je víc při smyslech, mi řekne, že to vlastně všechno nepotřebuji.

nákupy slevy
Hodnocení:
(4.9 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Macková
Paní Táňo Veselá - Nálepky na zboží se čas od času vyskytnou v Bille pro krátký časový úsek.
Dana Kolářová
:-)
Soňa Prachfeldová
Občas jsem dostala nějaké bodíky k něčemu a za čas jsem je vyhazovala, protože jsem už nevěděla, co k čemu je. Zahrada je požehnání, jen občas říkají, už máme té zeleniny dost. Květák mám také ráda a patří mi hlavně k novým bramborům, okurkovému salátu. Nic nepřeháním.
Marie Faldynová
Letáky by se našly, ale supermarkety až v okresním městě jsou mi na nic. Ale pravda je, že už toho stejně moc nekupujeme.
Taťana Veselá
Pani Marie, tema kvetak nema chybu :-D to se vam povedlo, jak skutek, tak pekne prevypraveni! A propos, ve kterem obchode se lepi nalepky na zbozi??
Marcela Pivcová
Různé slevové akce se mě většinou netýkají, pouze, když v reklamním letáku narazím na zboží, které právě mohu potřebovat - většinou něco z potravin. Body a nálepky nesbírám - za ně je možné získat opravdu jen úzký sortiment zboží se slevou (plyšáky, nádobí, hrníčky na kávu, deky, utěrky...). Také narozeninovou slevu jsem snad využila jedenkrát - dvakrát. Velké nákupy pro běžnou potřebu ani nedělám.
Marie Macková
Děkuji za ohlasy. Vím, že každý nakupujeme jinak a potvrdili jste to. Děkuji i za pochvaly a zajímavý příspěvek paní Rypáčkové. ?
Dana Puchalská
O nějakých nálepkách jsem do dneška neměla ani tušení.
Lenka Kočandrlová
Naštval mě kauf,že tam zrušili leták....V lidlu je mají furt,je snazší si to prolistovat,zaškrtat a vypsat na lístek.Hledání někde na netu je otrava.My tady na vesnici nedostáváme žádné reklamní letáky,i když bych nějaké kolikrát brala,po prohlédnutí se do toho dají zabalit malé odpadky a pod.
Věra Halátová
Reklamní letáky mi nechodí, slevy nesleduji, nakupuji max. 1x v týdnu - protože na větší nákup musím jet autem do vzdálenějšího městečka, nakupuji rychle a jen to, co potřebuji. Nestojím půlhodiny u jednoho jablka, které ohmatávám - koupit, či nekoupit? Nikde žádné nálepky nesbírám. Je to totiž všechno, jak říkal M. Donutil - šméčko na lidi. Co bývá v akci? Potraviny, kterým končí expirační doba. Když je jedna věc "levnější", dalších pět je dražších. Všimněte si, např., že občas přijdete do marketu a regály se zbožím jsou jinak rozmístěny. Proč? Abychom to musely (protože většinou nakupují ženy) hledat a přitom si povšimnuly jiného zboží, které třeba vůbec původně nechceme kouit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%