Proč se nebát stěhování do Domu s pečovatelskou službou
V novém domově. FOTO: archiv Evy Mužíkové

Proč se nebát stěhování do Domu s pečovatelskou službou

24. 1. 2023

Opustit byt a přestěhovat se ve vyšším věku do zařízení pro seniory? Pro někoho to může být nepředstavitelná až krizová životní situace. Moje zkušenost je však zcela opačná. Bylo to jedno z mých nejlepších rozhodnutí v životě. V novém novém domově jsem velmi spokojená.

bydlení domov pro seniory Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 61 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Evulko, máš to moc hezké v novém bydlišti. Učinila jsi důležité rozhodnutí, jsi spokojená a to je rozhodující. Hodně zdraví a štěstí v novém bytečku.
Marie Měchurová
Mýt malý teplý byteček s krásným výhledem a milým společníkem, to se mi taky líbí.
Hana Šimková
Evičko moc ti to přeji.
Marie Seitlová
Evi, to bylo super rozhodnutí, byteček máš krásný, ale hlavně, že se ti tam libí a cítíš se šťastně. Užívej si tam terasu, společné setkání. Je fajn, že jsi pohyblivá a máš ještě jiné aktivity.
Naděžda Špásová
Evi, hezky jsi to napsala a fotky jsou taky moc hezké. Tak si to tam užívej ještě spoustu let. Třeba se nám zase někdy povede výlet do Liberce.
Věra Halátová
Měla jste štěstí, kde jste se Vám líbí. Nepíšete, co Vás k tomu kroku vedlo, nepíšete, kolik je Vám let, nepíšete, kde jste tento svůj byteček dostala k užívání, nepíšete, kolik činí Váš měsíční příjem ani kolik činí náklady na Váš byteček. Jeden byt jste vyměnila za jiný. Váš příspěvek vyznívá jako propagace k tomu, aby tak učinili i jiní. To je každého věc. Já Vám přeji, abyste byla i nadále hodně spokojená a šťastná.
Zuzana Pivcová
Milá Bertice, moc Ti to přeji. Můžeš tam strávit řadu krásných spokojených let.
Alena Velková
Nádherné, gratuluju!
Anna Potůčková
Evi byteček máš pěkný a je prima, že jsi tam štastná a tuze spokojená. Tak at Ti zdravíčko slouží a ty jsi tu prožila spoustu dalších let!
Dana Kolářová
Bertice, blahopřeji k rozhodnutí se kterým jsi spokojená a pocit štěstí, vnitřního klidu, radosti nad tvým rozhodnutím Tě neopouští!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%