Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
FEJETON: Nechte maličkých pravidelně kaditi!
22. 1. 2023Luboš je posedlej svým osmiletým vnukem. Při každý příležitosti nadšeně vypráví, jak Kubíček krásně sáňkuje, jak spapal pět knedlíků, jak dostal jedničku z vlastivědy a podobně. Nevadí nám to, jen Láďa občas pronese ironický dotaz: „Tak jakpak se nám Jakoubeček dneska vykakal?“
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
23.1.2023 07:13
......a co když se pak POSLUŠNÝ Mirek Dušín nestane mistrem světa, ale premiérem, umí poslouchat naslovo, hlavně ty, kteří velí. Pak je humor ten tam. Vyčteno mezi řádky.
Soňa Prachfeldová
22.1.2023 12:41
Je to tak. S vyměšováním a správným se děje očista. Líbí se mi pan Troška, který vyřeší jednoduše : S..u na to. A je to.
Jana Kollinová
22.1.2023 09:48
Pobavila jsem se. Spektrum námětů fejetonů pana Poláka je obdivuhodné. Pobavil mě i pan Dostal, kterého vyprovokoval název fejetonu k replice, kterou jsem chybně přečetla: "..., jak nám zanechali staří latrýníci."
Věra Halátová
22.1.2023 09:25
Mistra světa dělá z toho dítěte ten jeho děda, který ho tak odoruje. Je třeba si uvědomit Když se to narodí, je to něco naprosto úžasného! Nejhezčí a nejroztomilejší ve světě a okolí! Později nejchytřejší a nejšikovnější, opět ve světě a okolí. Co z něj asi bude: další Einstein? Mozart? No, chytrý je, nadání také má.... Ovšem, dítě vyroste a my zjistíme, že je to blbý po nás.
Jiří Dostal
22.1.2023 07:18
:-) Samozřejmě! Na stará kolena pak zůstane z hodnotového žebříčku úsloví "takové dobré vysrání je jako poloviční soulož", jak nám zanechali staří latiníci. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA