Všechny fotografie: z osobního archivu Heleny Přibilové
Zemětřesení a neuvěřitelný příběh Američana na Vanuatu
23. 1. 2023Při sledování filmů nebo četbě knih se mnohdy zdá, že něco podobného se v reálném životě nemůže stát. Ve skutečnosti se ovšem stávají věci ještě pozoruhodnější.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Přibilová
28.1.2023 10:14
Děkuji ještě jednou a omlouvám se za překlep, správně má být ...s odstupem času...
Soňa Prachfeldová
26.1.2023 17:41
Zažíváte neuvěřitelné příběhy v exotických zemích. Lidé žijí všude a přizpůsobují se přírodním i existenčním možnostem. Zejména pro domorodce je to samozřejmé, asi jako pro nás Evropany, kteří už jsou zvyklí na svůj způsob života. A proti nim, je to luxusní život. Přesto brbláme někdy zbytečně kvůli maličkostem. Opět moc hezké i fotky.
Helena Přibilová
24.1.2023 18:27
Děkuji vám všem za milé příspěvky. Nejsem žádný dobrodruh, který by vyhledával adrenalinové zážitky. Kdybych předem věděla, že nás v zemi, kterou plánujeme navštívit, čeká nějaká nepříjemnost, určitě bych tam nejela. Ovšem z odstupem času se na mnohé nepříjemné situace, které provázely naše cestování, začnu dívat jinak a vzpomínám na ně s humorem.
Alena Tollarová
24.1.2023 16:33
Děkuji za poutavě napsaný cestopis, který jsem přečetla jedním dechem.
Marie Měchurová
24.1.2023 12:10
Heleno, Vy dokážete zaujmout svými poutavými příběhu čtenáře. Když přidáte ještě hezké fotografie, tak to nemá chybu.
Eva Mužíková
23.1.2023 19:23
Jako vždy zajímavé vyprávění. Příběh rodiny z Ameriky je neuvěřitelný. Kde se v lidech bere tolik síly??
Martina Růžičková
23.1.2023 19:06
Tentokrát jste měli opravdu adrenalinový zážitek. Zemětřesení takové síly musí být pro našince hodně nepříjemné a nedivím se vašemu strachu z tsunami. Podle fotografií je na Vanuatu krásně. Obdivuji vaši schopnost získávat na cestách přátele. Osudy obyvatel Vanuatu, o kterých píšete, mě dojaly. Naopak popis jazyka bislama mě pobavil. Díky za vaše články. :-)
Naděžda Špásová
23.1.2023 15:52
Přiznám se bez mučení, že exotika není můj šálek kávy, pro někoho je to dobrodružství, pro mně strach. U nás tohle nehrozí, vzhledem ke strachu z létání jezdíme tam, kam se dostaneme autobusem. Ale dobrodruhům přeji šťastnou cestu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA