Zemětřesení a neuvěřitelný příběh Američana na Vanuatu
Všechny fotografie: z osobního archivu Heleny Přibilové

Zemětřesení a neuvěřitelný příběh Američana na Vanuatu

23. 1. 2023

Při sledování filmů nebo četbě knih se mnohdy zdá, že něco podobného se v reálném životě nemůže stát. Ve skutečnosti se ovšem stávají věci ještě pozoruhodnější.

cestování exotika
Hodnocení:
(5.2 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Přibilová
Děkuji ještě jednou a omlouvám se za překlep, správně má být ...s odstupem času...
Soňa Prachfeldová
Zažíváte neuvěřitelné příběhy v exotických zemích. Lidé žijí všude a přizpůsobují se přírodním i existenčním možnostem. Zejména pro domorodce je to samozřejmé, asi jako pro nás Evropany, kteří už jsou zvyklí na svůj způsob života. A proti nim, je to luxusní život. Přesto brbláme někdy zbytečně kvůli maličkostem. Opět moc hezké i fotky.
Jarmila Komberec Jakubcová
Paní Helenko moc zajímavé vyprávění.
Helena Přibilová
Děkuji vám všem za milé příspěvky. Nejsem žádný dobrodruh, který by vyhledával adrenalinové zážitky. Kdybych předem věděla, že nás v zemi, kterou plánujeme navštívit, čeká nějaká nepříjemnost, určitě bych tam nejela. Ovšem z odstupem času se na mnohé nepříjemné situace, které provázely naše cestování, začnu dívat jinak a vzpomínám na ně s humorem.
Alena Tollarová
Děkuji za poutavě napsaný cestopis, který jsem přečetla jedním dechem.
Blanka Lazarová
Díky za zajímavý příběh.
Marie Měchurová
Heleno, Vy dokážete zaujmout svými poutavými příběhu čtenáře. Když přidáte ještě hezké fotografie, tak to nemá chybu.
Eva Mužíková
Jako vždy zajímavé vyprávění. Příběh rodiny z Ameriky je neuvěřitelný. Kde se v lidech bere tolik síly??
Martina Růžičková
Tentokrát jste měli opravdu adrenalinový zážitek. Zemětřesení takové síly musí být pro našince hodně nepříjemné a nedivím se vašemu strachu z tsunami. Podle fotografií je na Vanuatu krásně. Obdivuji vaši schopnost získávat na cestách přátele. Osudy obyvatel Vanuatu, o kterých píšete, mě dojaly. Naopak popis jazyka bislama mě pobavil. Díky za vaše články. :-)
Naděžda Špásová
Přiznám se bez mučení, že exotika není můj šálek kávy, pro někoho je to dobrodružství, pro mně strach. U nás tohle nehrozí, vzhledem ke strachu z létání jezdíme tam, kam se dostaneme autobusem. Ale dobrodruhům přeji šťastnou cestu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%