Všechny fotografie: Věra Ježková
Vlídná slova do nevlídné doby
18. 1. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
18.1.2023 16:26
Děťátko, jahody, kočárek, procházka, sluníčko, zahrádka ... :-) Díky, Věrko!
Ludmila Černá
18.1.2023 15:51
Krásný nápad. Ono to "hrubne" už delší dobu. Když jsem přišla do učení, na dílně jsem byla jediná "ženská". Co já si vyslechla! A to se psal rok 1965. On k tomu hodně přispívá internet, lidi uráží anonymně .
Zuzana Pivcová
18.1.2023 15:28
Moc hezký nápad i výběr, Věrko, tak třeba ještě klavír, oblak, polštářek, vločka, vůně, vlna, pramen, šepot.
Dana Puchalská
18.1.2023 15:26
Moc hezká úvaha. A já taky něco přidám.... Koláč, stůl,zmrzlina, moře.
Libuše Heulerová
18.1.2023 14:28
Doufám, že jednou nastane čas, kdy nebudeme mít státníky, kteří společnost rozdělují, ale budou ji spojovat!!! Věro, dík, za hezký článek i krásné fotky.
Alena Velková
18.1.2023 14:14
Věrko, máte pravdu, obyčejná lidská slušnost se kamsi vytratila. Děkuji za vlídná slova.
Jana Kollinová
18.1.2023 10:54
Stačilo mi přečíst titulky v dnešním tisku a už jsem měla po náladě, tak jsem jako obvykle spěchala na stránky i60 s přesvědčením, že zde najdu přátelštější a vstřícnější zprávy, články a fotografie, a nemýlila jsem se. Věrko, děkuji za připomenutí slov, která navozují příjemné pocity a moc děkuji za hezké fotografie. Fotografie č. 12 je skvělá!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA