Výlet za výhledy na Pepř a Máj
Všechny fotografie: Martina Růžičková

Výlet za výhledy na Pepř a Máj

18. 1. 2023

Letošní Nový rok jsme se rozhodli oslavit rodinným výletem do okolí Prahy. Dcera má v oblibě rozhledny a ráda jezdí na místa, která ještě nezná. Po chvíli pátrání v mapách nám naplánovala nenáročnou sváteční trasu.

cestování Tip na výlet
Hodnocení:
(5 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Díky i za další milé komentáře. :-)
Jana Šenbergerová
Pěkně jste váš výlet popsala i zdokumentovala.
Dana Kolářová
Procházka i prohlídka fajn. Rozhlednu jsem vynechala. :-)
Soňa Prachfeldová
Hezký a zajímavý výlet. Mám ráda neznámá místa a když trochu zapátráme, co zajímavého nabízí. Pěkné.
Eva Mužíková
Zajímavé, nikdy jsem v těchto místech nebyla a asi ani nebudu. Díky za článek a hezké fotky.
Elena Valeriánová
Vandalům bych urazila ruku (alespoň jednu), darebáci, není jim nic svaté. U nás ve Zlatých Horách se začal provádět nový geologický průzkum, který má dát odpověď na otázku, zda by bylo ekonomicky přínosné začít těžit nejen zlato, ale i jiné vzácné horniny. Fotky jsou super a moc se mi líbí takové trochu neskutečné stromy na skále. Pepř a Máj, nikdy jsem o nich neslyšela. Děkuji za sdílení,
Martina Růžičková
Děkuji za všechny vaše milé komentáře. :-)
Helena Přibilová
Jílové i jeho okolí dobře znám z řady vycházek. Na vyhlídku Máj jsme se s manželem vypravili loni na podzim, kdy byly nádherně zbarvené stromy. Místo je to úžasné, ale při pohledu dolů se i nás zmocnila závrať. Snímek jsme proto raději pořídili z větší dálky.
Hana Polednová
Martino, hezký rodinný výlet. Článek i fotky se mi moc líbí, tohle místo neznám. Ta vyhlídka je úžasná, také bych neriskovala lézt nebezpečně pro lepší fotku. Je pěkné, že je i vnučka nadšena pro tyto výlety.
Marie Seitlová
Krásně jsem se s vámi prošla mi neznámou krajinou. Děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%