Všechny fotografie: Martina Růžičková
Výlet za výhledy na Pepř a Máj
18. 1. 2023Letošní Nový rok jsme se rozhodli oslavit rodinným výletem do okolí Prahy. Dcera má v oblibě rozhledny a ráda jezdí na místa, která ještě nezná. Po chvíli pátrání v mapách nám naplánovala nenáročnou sváteční trasu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
20.1.2023 15:24
Hezký a zajímavý výlet. Mám ráda neznámá místa a když trochu zapátráme, co zajímavého nabízí. Pěkné.
Eva Mužíková
19.1.2023 22:10
Zajímavé, nikdy jsem v těchto místech nebyla a asi ani nebudu. Díky za článek a hezké fotky.
Elena Valeriánová
18.1.2023 19:57
Vandalům bych urazila ruku (alespoň jednu), darebáci, není jim nic svaté. U nás ve Zlatých Horách se začal provádět nový geologický průzkum, který má dát odpověď na otázku, zda by bylo ekonomicky přínosné začít těžit nejen zlato, ale i jiné vzácné horniny. Fotky jsou super a moc se mi líbí takové trochu neskutečné stromy na skále. Pepř a Máj, nikdy jsem o nich neslyšela. Děkuji za sdílení,
Helena Přibilová
18.1.2023 18:59
Jílové i jeho okolí dobře znám z řady vycházek. Na vyhlídku Máj jsme se s manželem vypravili loni na podzim, kdy byly nádherně zbarvené stromy. Místo je to úžasné, ale při pohledu dolů se i nás zmocnila závrať. Snímek jsme proto raději pořídili z větší dálky.
Hana Polednová
18.1.2023 18:12
Martino, hezký rodinný výlet. Článek i fotky se mi moc líbí, tohle místo neznám. Ta vyhlídka je úžasná, také bych neriskovala lézt nebezpečně pro lepší fotku. Je pěkné, že je i vnučka nadšena pro tyto výlety.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA